• Українська
  • English
Сучасне та майбутнє дитячої оториноларингології
Сучасне та майбутнє дитячої оториноларингології

Сучасне та майбутнє дитячої оториноларингології

Упродовж 8-9 жовтня у м. Київ на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика відбувся науково-практичний симпозіум з міжнародною участю “Сучасне та майбутнє дитячої оториноларингології. Електрозварювальні технології”. Відкриття науково-практичного симпозіуму співпало із 60-річним ювілеєм завідувача кафедри дитячої отоларингології, сурдології та фоніатрії, проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи з іноземними громадянами Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, головного дитячого отоларинголога МОЗ України Анатолія Косаковського, який є випускником  Буковинського державного медичного університету 1975року.

На урочистому відкритті з вітальними словами виступили: Раїса Моісеєнко, перший заступник Міністра охорони здоров’я України, професор Юрій Вороненко ректор НМАПО імені П.Л.Шупика, академік НАМН України, професор Дмитро Заболотний, директор ДУ “Інститут отоларингології ім. проф. О.С.Коломійченка НАМН України” академік НАМН України, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності “Отоларингологія” та професор Іван Зозуля, проректор НМАПО імені П.Л.Шупика з наукової роботи. Від Буковинського державного медичного університету привітав ювіляра доцент Олександр Плаксивий, завідувач курсу отоларингології БДМУ, який зачитав вітальну адресу від імені ректора професора Тараса Бойчука, а також привітав ювіляра від отоларингологів Буковини.

Загалом на симпозіумі було виголошено 34 доповіді професорів та провідних спеціалістів в галузі дитячої отоларингології, з них 6 по електрозварювальних технологіях в медицині, зокрема у дитячій отоларингології. Також у роботі симпозіуму прийняли участь науковці із зарубіжжя: професор Петр Скаржинський (Варшава, Польща) з доповіддю “Применение слуховых имплантов в лечении частичной глухоты” та головний дитячий отоларинголог РФ, професор Тетяна Гаращенко (Москва, РФ) “Природные препараты в профилактике и лечении заболеваний респираторной системы. Фитониринг”. По завершенню симпозіуму відбулись збори членів Асоціації дитячих оториноларингологів України.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати