• Українська
  • English
День фармацевтичного працівника у Буковинському державному медичному університеті
День фармацевтичного працівника у Буковинському державному медичному університеті

День фармацевтичного працівника у Буковинському державному медичному університеті

13 вересня у стінах Буковинського державного медичного університету відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевта. В гостинній залі палацу “Академічний” зібралися провідні фахівці фармацевтичної галузі Буковинського краю, викладачі університету і, безперечно, ті, хто нещодавно обрав цю благородну професію своєю життєвою стежкою – студенти фармацевтичного факультету.

З вітальним словом до присутніх звернувся професор Олександр Іващук, проректор з наукової роботи і міжнародних зв’язків, який висловив щиросердні вітання від ректора університету професора Тараса Бойчука. Також проректор вручив почесні грамоти та подяки викладачам, кращим студентам, керівникам аптечних закладів міста й області.

Яскравий концерт, підготовлений викладачами та студентами факультету, був проведений у кращих мистецьких традиціях університету. Свої вітання глядачам подарували Христина Мудрак, Олена Суворова, Анастасія та Валентина Данилюк, Василь Чередарик та Роман Довганюк, Анастасія Павлюк, Богдан Озарчук, Наталія Попів та учасники народного аматорського колективу пісні і танцю “Трембіта”. Крім студентів бурхливі оплески та захоплення у глядачів викликали вокальні номери викладачів факультету: Юлії Кадельник, асистента кафедри медичної та фармацевтичної хімії і Єлизавети Ткач, доцента кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб. Яскравою окрасою вечора були ведучі Катерина Віщук, студентський декан фармацевтичного факультету та Олександр Ровінський, викладач відділення молодших медичних та фармацевтичних фахівців кафедри фармації.

На завершення виступив доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету, який привітав присутніх зі святом і подякував усім учасникам за чудове дійство. Ми також приєднуємося до вітань і бажаємо викладачам та студентам фармацевтичного факультету безхмарної долі та успішної кар’єри, нехай завжди поруч крокують працелюбність, фаховий хист і творчий оптимізм.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати