• Українська
  • English
В БДМУ відзначили День медичної сестри
В БДМУ відзначили День медичної сестри

В БДМУ відзначили День медичної сестри

Медсестра – не просто професія, це стан душі. Професія медичної сестри – складна й багатогранна. Без її догляду, милосердя, ласкавих і умілих рук неможливе одужання хворих. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому ледве помітною, але вкрай значущою.

 

Від імені ректорату щиро вітаємо медичних сестер, студентів спеціальності «Медсестринство» з професійним святом. Щиро дякуємо за Вашу невтомну і вкрай важливу працю, бажаємо здійснення всіх добрих задумів, добробуту, миру, злагоди та Божого благословення Вам та Вашим родинам.

На кафедрі догляду за хворими та вищої медсестринської освіти проведено захід з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри, яке в Україні відзначають 12 травня.

Серед присутніх були: завідувач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти проф. Плеш І. А., декан медичного факультету № 4 проф. Сорокман Т. В., головний куратор медичного факультету № 4 доц. Семененко С. Б., заступник головного лікаря по роботі з середнім медичним персоналом Чернівецької дитячої міської клінічної лікарні Данилюк В.В., заступник головного лікаря по роботі з середнім медичним персоналом Чернівецької міської клінічної лікарні №3 Гончар К.В., колектив кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти та студенти медичного факультету №4.

Студенти спеціальності 223 «Медсестринство» (ступінь «бакалавр») підготували та виступили з презентаціями – «Всесвітній день медичної сестри», «Мати Тереза» (Задерей Анастасія та Юнак Валерія), декламували вірші про медичну сестру (Харук Катерина, Кузь Олена, Бліско Оксана), а майбутні лаборанти-бакалаври та педіатри подарували пісні (Білецька Таня, Воробчак Оксана, Дрозд Вікторія, Том’юк Василь).

Із привітаннями з нагоди професійного свята – Всесвітнього дня медичної сестри виступили І.А. Плеш, Т.В. Сорокман, В.А. Гайдуков та головні медичні сестри.

Виступаючі побажали студентам здоров’я, невичерпної енергії, справжнього людського щастя і відчуття особливої гордості за те, що їм випала місія бути медсестрами.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати