• Українська
  • English
Вступна кампанія-2017 в БДМУ
Вступна кампанія-2017 в БДМУ

Вступна кампанія-2017 в БДМУ

12 липня розпочався прийом заяв та документів на денну і заочну форми навчання для здобуття ступенів магістра та бакалавра, а також молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти.

 

Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Ходоровський, комісія працює у плановому режимі. Для абітурієнтів та їхніх батьків створені всі умови для подання документів, працює консультаційний центр для надання допомоги вступникам при реєстрації електронних кабінетів та формуванні електронних заяв.

Нагадаємо, що при вступі на основі повної загальної середньої освіти заяви подаються в електронній формі, за виключенням осіб, які мають спеціальні умови на участь у конкурсному відборі або право на зарахування за квотами або мають розбіжності в ПІБ, даті народження, статі або громадянстві вступника в атестаті про ПЗСО та у сертифікаті ЗНО (заяви у паперовій формі). Заяви у паперовій формі також подають вступники, які бажають здобути ступінь магістра або бакалавра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»

Прийом документів здійснюється за адресою м. Чернівці, вул. Богомольця, 2.

Графік прийому документів: понеділок-п’ятниця – 08.30-17:00, субота – 09:00-15:00.

Телефони приймальної комісії: (0372) 577584, 909008 (5-ліній)

Електронна пошта: pk@bsmu.edu.ua

Більш детальна інформація на сайті Центру абітурієнта БДМУ.

Пряма мова абітурієнтів:

klymovychВолодимир, м. Камянець-Подільський, випускник Камянець-Подільського медичного училища

«В майбутньому бачу себе лікарем, вірю, що зможу бути хорошим фахівцем, мрію стати хірургом, та допомагатиму зберігати життя та здоров’я людей. В сім’ї немає медиків, проте батьки підтримують моє бажання стати лікарем.

Стосовно вибору вищого навчального закладу, то є декілька причин: перш за все чудові відгуки про БДМУ (тут навчалися знайомі та однозначно радили саме цей навчальний заклад), наступне – вступ на ІІ курс, що дає можливість не втрачати рік, і безперечно – розташування, адже Чернівці близько до мого дому. При підготовці документів дуже корисним є Інформаційний центр абітурієнта БДМУ, який допомагає зорієнтуватися вступнику які документи потрібні, які терміни, також чітко і доступно розміщена інформація про спеціальності, терміни та вартість навчання.



Ірина, м. Ковель, випускниця Ковельського медичного коледжуira

«Ще в 9 класі вирішила, що стану фармацевтом, адже дуже люблю хімію. З перших днів навчання в коледжі зрозуміла, що з вибором професії не помилилася, надзвичайно подобалися практики в аптеках. Закінчивши коледж, не зупинюся на досягнутому, хочу продовжити навчання.

Буковинський державний медичний університет обрала свідомо, хочу навчатися саме тут, тому документи подаю тільки до вас. Переглянула сайти багатьох інших навчальних закладів, прочитала багато відгуків, дослухалася до порад старших колег, які навчалися тут і зупинилася, на мою думку, на найкращому і щиро вірю, що стану студенткою БДМУ». 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати