• Українська
  • English
Студенти БДМУ на Чемпіонаті України з ендуро
Студенти БДМУ на Чемпіонаті України з ендуро

Студенти БДМУ на Чемпіонаті України з ендуро

Впродовж 19-21 жовтня на Буковині (с. Виженка Вижницького району Чернівецької області) відбувся ІІ етап Чемпіонату України з ендуро під назвою «Німчич 2018».

 

Випробувати свою вдачу, відчути солодкий присмак перемоги, перевірити на міцність свої залізні нерви та мотоцикли приїхали учасники з різних куточків України, адже ендуро – це змагання на мотоциклах на витривалість, спортсмени долають 300 км за 2 дні та їдуть гірськими перешкодами в загальному 7 годин.

Одна з організаторів змагань, суддя міжнародної категорії з мотоспорту – викладач кафедри біологічної фізики та медичної інформатики БДМУ Махрова Євгенія Григорівна запропонувала студентам БДМУ спробувати себе в ролі суддів. Кому як не медикам можна довірити таку відповідальну справу і бути впевненим в її виконанні на всі 100%.

Бути суддею на таких змаганнях не так вже й просто, як може здатись на перший погляд. Насамперед, це неабияка відповідальність, це потребує уважності та цілеспрямованості, загартовує характер. Студентам випала нагода перевірити себе на витривалість, адже на перешкоді стали складні погодні умови. В заході взяли участь:

  • Прокопишин Іван (3 курс, 33 група)
  • Стефанко Станіслав (3 курс, 32 група)
  • Ватрич Ірина (3 курс, 32 група)
  • Козар Ігор (3 курс, 32 група)
  • Пашко Яна (6 група, стомат. факультет)
  • Жабко Каріна (6 група, стомат. факультет)
  • Циганчук Ксенія (6 група, стомат. факультет)
  • Садикова Корнелія ( 33 група, 3 курс)
  • Цибуляк Марина (33 група, 3 курс)

Студенти були у захваті: «Ми отримали масу яскравих вражень від змагань, зрозуміли наскільки це складно та відповідально. Але, окрім того, нам випала нагода провести вихідні в горах, на свіжому і чистому повітрі, помилуватись неповторними карпатськими краєвидами та просто весело провести час в компанії чудових людей і справжніх професіоналів своєї справи!

Ми надзвичайно вдячні Євгенії Григорівні за те, що вона повірила в нас, та довірила нам таку важливу та відповідальну справу. Вона була для нас справжнім наставником та тренером, не дала нам здатись, коли, здавалось, що сил вже зовсім немає, навчила нас бути командою, та працювати як один злагоджений механізм.

До того ж, ми стали «телевізійними зірками» – нас показали в новинах на телебаченні, що було дуже приємно нашим батькам та родичам

Залучення студентів до таких суспільних справ є дуже потрібною справою, адже це спорт, свіже повітря, точність та виваженість дій, постійна готовність надати першу медичну допомогу, командна робота та високе звання судді, який не має права на помилку. Все це сприяє розвитку загальних якостей людини, а особливо медика, який в подальшому буде нести відповідальність за життя людей.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати