• Українська
  • English
Старшокурсники фармацевтичного факультету БДМУ спробували себе у ролі викладачів
Старшокурсники фармацевтичного факультету БДМУ спробували себе у ролі викладачів

Старшокурсники фармацевтичного факультету БДМУ спробували себе у ролі викладачів

На сьогоднішній день гостро постає питання реформування в системі освіти з метою оптимізації відповідності між сформованими традиціями у вищій школі та новими тенденціями розвитку світового освітнього простору для забезпечення відповідної конкурентоспроможності на ринку праці.

 

Основною метою БДМУ є створення умов для розвитку особистості, творчої самореалізації кожного студента, виховання покоління професіоналів, які будуть ефективно працювати і навчатися впродовж життя, зберігати й примножувати цінності національної культури, громадянського суспільства, розвивати й зміцнювати незалежну, демократичну та правову державу як невід’ємну складову європейської та світової спільноти.

Викладачі кафедри фармацевтичної ботаніки та фармакогнозії прикладають всіх зусиль у підготовці студентів не тільки як майбутніх спеціалістів фармації, але заохочують до можливості випробувати себе в сфері науки та педагогіки. Так, напередодні дня студента, на базі кафедри фармацевтичної ботаніки та фармакогнозії під керівництвом завідувача кафедри Захарчука О.І. проведено день самоврядування з участю досвідчених викладачів Горошко О.М., Степанчука В.В., Сахацької І.М., Сметанюк О.І. протягом якого старшокурсники (студенти 3-5 курсів фармацевтичного факультету) проводили заняття з «Фармацевтичних аспектів нутриціології», «Фармакогнозії» та «Ресурсознавства лікарських рослин» для своїх молодших колег – студентів коледжу БДМУ в академічних групах викладачів Ежнед М.А. та Костишин Л.В. Варто відмітити старанність та професійність майбутніх фармацевтичних працівників до поставленого завдання, а також зацікавленість студентів коледжу до методу проведення занять старшими колегами.

Студенти коледжу були більш розкуті в обговоренні теми, а в дискусійних бесідах мали можливість переконатися у володінні висвітленою інформацією доповідачами. В кінці заняття проведено підсумок присутніми викладачами щодо рівня активності та підготовки обох сторін. Такий підхід до студентського самоврядування дасть змогу виявити потенційних лідерів, виробити в них навички управлінської та організаторської роботи, сформувати майбутню еліту нації.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати