• Українська
  • English
В БДМУ стартував студентський двомовний проект «Територія зустрічі»
В БДМУ стартував студентський двомовний проект «Територія зустрічі»

В БДМУ стартував студентський двомовний проект «Територія зустрічі»

Соціально-психологічні тренінги «Територія зустрічі» для студентів БДМУ стартували. За запитом студентів медичного факультету №3 на базі медико-психологічного центру БДМУ було проведено черговий соціально-психологічний тренінг «Ефективна комунікація або спілкування без перешкод».

 

Ведучі тренінгу Вікторія Осипенко (психолог медико-психологічного центру БДМУ, викладач кафедри психології та філософії) та Олександра Гарвасюк (головний куратор медичного факультету №3, асистент кафедри патологічної анатомії БДМУ) традиційно провели захід українською та англійською мовами.

Окрім того, активну участь у проведенні соціально-психологічного тренінгу взяв керівник медико-психологічного центру доцент Олександр Поліщук. Тренінг об’єднав студентів-іноземних громадян ІІ-VI курсів, представників Йорданії, Гани, Індії та вітчизняних студентів.

Під час тренінгу учасникам було запропоновано дізнатись різноманітні способи встановлення ефективного контакту, дослідити саме свої успішні стратегії та сильні якості в спілкуванні з іншими, навчитись прибрати «холодні стіни» та будувати теплі контакти. В ході роботи студенти проявили зацікавленість у проблемі психологічної складової встановлення первинного контакту, конструктивно використовуючи етнічно-культуральні відмінності учасників заходу.

Даний тренінг був першим у циклі щомісячних соціально-психологічних тренінгів «Територія зустрічі» для студентів Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет», що навчаються українською та англійською мовами.

Запрошуємо долучатися до роботи соціально-психологічних тренінгів «Територія зустрічі» усіх охочих.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати