• Українська
  • English
День Незалежності Республіки Гана в БДМУ
День Незалежності Республіки Гана в БДМУ

День Незалежності Республіки Гана в БДМУ

6 березня студенти-іноземні громадяни БДМУ відзначили 62-у річницю Дня Незалежності Республіки Гана.

 

Студентів – вихідців з Гани з національним святом привітав ректор БДМУ – Тарас Бойчук, який побажав процвітання та благополуччя їхній країні. Також ректор за успіхи у навчанні, активну участі у роботі СНТ та громадському житті університету, за сумлінне ставлення до навчання, активну участь у художній самодіяльності, підготовці вечорів відпочинку та дозвілля студентів університету, високі спортивні досягнення відзначив Подяками студентів ганійської спільноти.

До слів вітання долучився проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ЧНУ Петро Фочук.

Лідер ганійської спільноти студент V курсу Джеремія Оклу своєю доповіддю про Гану, познайомив усіх присутніх з прекрасною екзотичною африканською країною.

Студенти презентували народний танець, який переніс аудиторію на узбережжя моря у невеличке рибацьке селище, де жінки зустрічають своїх чоловіків їжею, що подають у традиційному посуді який називається калабаш. Також присутні побачили ритуальний танець Адова, сучасний танець Афробіт (оригінальна суміш різних стилів у музиці). Вітчизняні студенти БДМУ привітали колег – вихідців з Гани запальним латино-американським міксом. Музичні та хореографічні вітання презентували глядачам Катерина Олійник та Геннадій Петрoченков, Emmanuel Owusu Afriyie та Михайло Борденюк. Студентка ІІ-го курсу Priscilla Mac Gatus зачитала патріотичний вірш «Моя Африка» під музичний супровід фортепіано.

Родзинкою свята стало Fashion show, на якому було продемонстровано понад 30 різноманітних сучасних стилізованих костюмів.

Ведучими святкового концерту були заступник декана медичного факультету Олександр Петришен та студентка 6-го курсу Баа Ама Овусуаа.

Глядачі високо оцінили мистецьке дійство щирими та гучними оплесками. А студенти – вихідці з Гани, в свою чергу подякували за сприяння в організації свята ректору університету професору Тарасу Бойчуку, декану медичного факультету №3 Івану Савці, головному куратору медичного факультету №3 Олександрі Гарвасюк та старшому викладачу кафедри іноземних мов Ніні Войткевич.

Принагідно від імені ректорату щиро вітаємо студентів з 62 річницею Незалежності Республіки Гана!

РОЗШИРЕНИЙ ФОТОРЕПОРТАЖ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати