• Українська
  • English
Міжнародний студентський форум розпочав роботу в БДМУ
Міжнародний студентський форум розпочав роботу в БДМУ

Міжнародний студентський форум розпочав роботу в БДМУ

14 березня у Вищому державному навчальному закладі України «Буковинський державний медичний університет» розпочала роботу IV Міжнародна науково-практична конференція студентів та молодих учених «Студентське самоврядування в системі академічної культури».

 

З вітальним словом до студентів звернувся професор Тарас Бойчук, ректор університету, який побажав студентам та молодим вченим плідної роботи та цікавої наукової дискусії. Від обласної влади зі словами привітання звернувся заступник Голови Чернівецької облдержадміністрації Мирослав  Заячук.

Даний форум на базі БДМУ проводиться вже вчетверте та збирає представників студентського самоврядування України та близького і далекого зарубіжжя. Цьогоріч участь у конференції беруть представники навчальних закладів України, Польщі, Італії, Румунії, Сербії та Марокко.

Студенти та молоді вчені обговорять актуальні питання академічної культури та доброчесності. В центрі уваги – теоретичні, етико-правові та прикладні аспекти доброчесності як основи розвитку сучасної науки та освіти. Висвітлені проблемні аспекти студентського самоврядування, волонтерського руху та питання просвітницької роботи і формування професійної компетентності молодого фахівця, його психологічного та фізичного здоров?я в контексті здорового способу життя.

Конференція проходитиме упродовж 2 днів під час яких студенти та молоді науковці заслухають 4 доповіді під час пленарного засідання та презентують свої напрацювання в даному напрямку під час секційних засідань.

На другий день конференції учасники матимуть змогу відвідати майстер-класи «Навички EQ в діяльності сучасного студентського лідера: навички емоційного інтелекту», «Я та інші» або «Плюси і мінуси соціальної конформності», тренінг з надання першої невідкладної а також перфоманс Playback-театру «Луна» Медико-психологічного центру БДМУ.

Відкриття та секційні засідання

Фоторепортаж

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати