• Українська
  • English
В БДМУ обрано нового Голову Студентської ради
В БДМУ обрано нового Голову Студентської ради

В БДМУ обрано нового Голову Студентської ради

17 травня у Палаці «Академічний» відбулася звітно-виборна конференція студентського самоврядування БДМУ.

 

Голова Студентської Ради Романчук Віктор виступив зі звітною доповіддю, у якій представив результати роботи кожної комісії та окреслив напрямки діяльності студентського самоврядування. Делегати факультетів мали змогу ознайомитися з результатами роботи Студентської Ради. Співдоповідачами виступили Косован Дмитро та Кукурудза Ілля. Голова Студентської виборчої комісії  Васіліу Вєра оголосила результати прямого таємного голосування на посади: голів виконавчих органів студентського самоврядування факультетів (студдеканів), членів Студентської ради та голови Студентської ради. Делегати Конференції затвердили також новий склад Студентської виборчої комісії.

У виборчих перегонах на посаду голови Студентської ради взяли участь: студент 3-го курсу медичного факультету №1 Мафтичук Божедар, студент 5-го курсу медичного факультету №2 Гузій Олег та студентка 3-го курсу стоматологічного факультету Батіг Ірина. Шляхом прямого таємного голосування перемогу здобув Мафтичук Божедар.

На заході були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Геруш І. В., який у своєму виступі привітав делегатів Конференції  з обранням нового складу Студентської ради та голови,  а також підкреслив вагомий внесок студентського самоврядування у всі сфери діяльності університету. Своєю чергою адміністрація максимально сприяє у забезпеченні матеріальної та навчальної бази з метою підвищення  якості знань випускника БДМУ. Проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Зорій Н. І. подякувала попередньому складу Студентської ради і особисто Віктору Романчуку за велику та результативну роботу в системі органів студентського самоврядування нашого навчального закладу.  На Конференції були присутні також заступник декана медичного факультету №1 Буряк О. Г., головні куратори факультетів: Оліник О. Ю., Телекі Я. М., Войткевич Ю. І., Семененко С. Б.

Від імені ректорату вітаємо нового голову Студенської ради БДМУ та бажаємо плідної праці й успіхів у розвитку студентського самоврядування університету.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати