• Українська
  • English
Студентів БДМУ вчили мистецтву публічного виступу
Студентів БДМУ вчили мистецтву публічного виступу

Студентів БДМУ вчили мистецтву публічного виступу

19 жовтня проведено тренінг під назвою “Мистецтво публічного виступу” для слухачів навчально-практичного проекту «Школа лідерів».

 

Під час проведення тренінгу психолог медико-психологічного центру БДМУ Оксана Пендерецька запропонувала молодим лідерам знайти та усвідомити власні психологічні бар’єри, які заважають лідеру почуватися впевнено і мати можливість утримувати увагу публіки, що допомагає виграшно виглядати у ролі оратора. Також в ході заняття психолог ознайомила студентів із основними методами ведення публічного виступу, концепціями поступового викладення матеріалу, необхідним емоційним наповненням та механізмами подолання внутрішньої тривоги і переживань під час публічного виступу.

Тренінг-експозиція «In Vivo» 

11 жовтня 2017 року студенти-лідери взяли активну участь в тренінгу-експозиції «In Vivo» (форма соціального експерименту).

Учасникам «Школи лідерів» було запропоновано познайомитись на вулиці з людьми і, використовуючи, набуті під час проекту вміння і навички, виконати попередньо поставлені перед ними завдання. Даний тренінг був проведений з метою аналізу отриманих в ході навчання в «Школі лідерів» знань і навичок лідерства, а саме контактності і комунікативної сумісності з незнайомими людьми, вміння здійснювати вплив. По завершенню виконання завдання відбувся шерінг, в якому слухачі «Школи лідерів» дослідили соціально-психологічні особливості завдання та розібрали основні групи труднощів, що виникали. Ведуча групи – координатор навчально-практичного проекту «Школи лідерів», кад. психол. наук, викладач кафедри психології та філософії, психолог медико-психологічного центру БДМУ Вікторія Осипенко.

Експозиція стимулів використовується у двох формах: у реальності (In Vivo) і в уяві (In Sensu). Часто обидва способи експозиції становлять єдину процедуру – особа спочатку звикає до стимулів в своїй уяві, потім домагається того ж у реальності.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати