• Українська
  • English
Студенти БДМУ відвідали пацієнтів дитячої лікарні
Студенти БДМУ відвідали пацієнтів дитячої лікарні

Студенти БДМУ відвідали пацієнтів дитячої лікарні

З нагоди Дня дитини студенти БДМУ відвідали маленьких пацієнтів кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої лікарні.

 

Порятунок дитини не змінить світ. Але світ, безсумнівно, зміниться для цієї дитини…

Благодійну акцію зорганізували студенти І курсу (група №1-2 та №7) медичного факультету №1, (куратори – доцент Ткач А. В., старший викладач Потапова Л. Б.), а також студенти І та IV курcів Коледжу БДМУ (викладачі – Потапова Л.Б., Андрієць В.І.).

Зустрів гостей завідувач відділення кардіоонкогематології Михайло Гнатюк. Він провів ознайомчу екскурсію відділенням і познайомив із пацієнтами.

Для діток студенти приготували фрукти та іграшки-сувеніри.

Зібрані кошти студенти-медики передали для Андрійка Гуцула й Ілізарчика Снігуряка – тих, хто перебувають у досить важкому стані й потребують більш дороговартісного лікування. А ще, добираючи найщиріші, найтепліші слова для малечі, подарувавши любов і підтримку, побажали якнайшвидшого одужання.

«Ніхто не знає, коли в двері постукає біда. Адже ніхто, на жаль, не застрахований від біди. Коли у нас усе добре, ми, поринаючи у щоденний дріб’язок буденщини, не переймаємося чужим горем. Однак, розплющивши очі ширше і відкривши своє серце, можна побачити й відчути ті серйозні проблеми, які вмить перекреслюють плани інших людей… Як багато важко хворих дітей, які потребують і моральної, і матеріальної підтримки. Через хронічне недофінансування медицини, дорогі медичні препарати батькам таких діток доводиться оплачувати їхнє лікування власним коштом. Не всім це під силу. Та світ не без добрих людей», – розповідають студенти-медики.

Як зазначають молоді люди, мета візиту – це, перш за все, підтримка дітей та їхніх батьків у боротьбі з важкою хворобою. Віримо, це лише початок добрих справ, що є запорукою спільної перемоги у боротьбі із недугою. Нам всім потрібно розуміти, що чужого горя не буває.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати