• Українська
  • English
Студенти-стоматологи БДМУ зорганізували свято для вихованців Чернівецького притулку
Студенти-стоматологи БДМУ зорганізували свято для вихованців Чернівецького притулку

Студенти-стоматологи БДМУ зорганізували свято для вихованців Чернівецького притулку

З ініціативи завідувача кафедри стоматології дитячого віку Годованець О.І. під керівництвом асистента Мандзюк Тетяни студенти 5 курсу 1 групи стоматологічного факультету відвідали вихованців Притулку для дітей-сиріт (вул. Головній 169).

 

Уже закономірним стало проведення тематичних уроків стоматологічного здоров’я викладачами та студентами стоматологічного факультету БДМУ у вигляді театралізованих вистав, казкових дійств, що зазвичай показують високу результативність.

Проте, під час проведення подібних заходів існує вірогідність, що не всі учасники в повній мірі засвоюють представлену інформацію, це пояснюється особистісними характеристиками дітей, а також можливістю візуального та словесного сприйняття інформації в колективі. Цього разу було вирішено відійти від стандартних підходів, адже, був невияснений зворотній зв’язок і засвоєння дітьми навичок догляду за зубами та порожниною рота в цілому.

Студентами була організована та проведена профілактично-виховна робота з індивідуальним підходом до кожної дитини. Діти мали можливість поспілкуватися з тим студентом, який викликав симпатію чи відчуття довіри. Діти старшого віку мали можливість поспілкуватися про загальні захворювання організму та методи їх попередження. В ігровій формі дітям нагадали правила догляду за ротовою порожниною. Усі учасники акції отримали у подарунок предмети та засоби догляду за порожниною рота, смачні та корисні фрукти, а також цікаві й розвиваючі пазли та канцелярське приладдя для творчої роботи.

Урок проходив у цікавій для дітей пізнавально-ігровій формі, де вони брали активну участь. На завершення діти висловили свою подяку імпровізованим перформенсом, а саме показали свої вокальні, спортивні та танцювальні таланти.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати