• Українська
  • English
«Сучасні вечорниці» за декілька митей до 2019 року
«Сучасні вечорниці» за декілька митей до 2019 року

«Сучасні вечорниці» за декілька митей до 2019 року

Студенти медичного факультету №1 ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» провели літературний вечір «Сучасні вечорниці».

 

Організаторами його були Тимків Уляна, Михалевська Наталя, Ганчук Ірина, Загоровська Галина, Михайлюк Лідія, студенти 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа»; Кушнір Степан, студент 6 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», Костюк Юлія, студентка 2 курсу, спеціальності «Медицина» та Оліник Оксана, головний куратор медичного факультету №1.

У заході взяло участь більш ніж 50 учасників, серед яких були студенти та викладачі університету, а також люди, які потрапили на нього зовсім з інших установ, просто знайшовши запрошення на вечір у соціальних мережах.

Після приємних побажань проректора з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ, Зорій Ніни, ведуча Гавінська Яна, студентка 4 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», розповіла глядачам, що у цей день можливі різні дива і запропонувала гостям переглянути невеличку сценку за участі акторів, студенток 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», Ганчук Ірини, Михайлюк Лідії, студентки 2 курсу, спеціальності «Стоматологія», Ізвєкової Любові, та студентки 1 курсу, спеціальності «Медицина», Яковин Христини. Сценка була напрочуд кумедною та цікавою!

Розпочався вечір віршем Заплітнього Максима, студента 4 курсу, спеціальності «Лікувальна справа». Одразу за ним виступила талановита викладач коледжу БДМУ Зюбак Леся, яка прочитала свої вірші, що не могли не зачепити всіх своїм змістом. Своєю поезією також поділились: Катерина Шкварчук, студентка 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», з віршем «Чарівний гість»; втішила гостей Юречко Тамара, студентка 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», своєю грою на гітарі та українськими піснями «Ніч яка місячна» та «Червоною рутою».

Корчевський Назарій, студент 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа» та Яна Віксич, студентка 3 курсу, спеціальності «Медицина», читали авторський вірш Назарія. Одразу після Назарія з Яною, до виступу були запрошені студенти 4 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», Дарина Степанян та Даниіл Ковальський з авторською піснею під гітару.

Також на захід прийшов анонімний учасник, яким виявився Андрій Благий, лікар-інтерн 1 року навчання. Свою поезію він присвятив своїй коханій дівчині.

Троє студентів 3-го курсу з Індії прочитали вірші Ліни Костенко, а обрали вони на вечір ті твори, що найбільш їх зачарували. Арору Урваші захопив вірш «Розкажу тобі думку», Чавда Даршану – «Не знаю чи побачу Вас» та Пател Моналі – «Як тепер тебе забути?». Окрім студентів з Індії, виступив також і Ганієць, студент 3 курсу, Еффах Обед, який обрав поезію Павла Тичини та прочитав його вірш «Ви знаєте, як липа шелестить?», а читав його він так чуттєво, що у глядачів навіть склалася думка, що юнак закохався в українську дівчину.

На літературний вечір також завітала загадкова талановита дівчина, з двома вищими економічними освітами, Вікторія Кузьміна, яка подарувала гостям чудові емоції від трьох своїх віршів, а ще вона після закінчення вечора запропонувала гостям і учасникам заходу напрочуд цікаві ворожіння на книжках, та листівочки з передбаченнями.

Після Вікторії, своєю музикою зачарували усіх присутніх Мельник Віктор, студент 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», який грав на гітарі та співав разом із Марією Нікорич, студенткою 1 курсу, біологічного факультету ЧНУ. Також, трохи пізніше, Віктор заспівав зі студентом 3 курсу, спеціальності «Медицина» Войтенко Віталієм. Своєю поезією з присутніми поділилась студентка 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», Штепа Алла. Ще з віршами завітала дівчина з творчим псевдонімом Соня Замургів, студентка 4 курсу, спеціальності «Педіатрія», Лілія Гук.

Окрім поезії, двоє авторів, Артур Кушнір, студент 1 курсу, спеціальності «Медицина» та Снігур Катерина, студентка 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа» виступили зі своїми творами написаними прозою.

Запрошеним учасником вечора була талановитий лікар-анестезіолог Рибарчук Анна, яка прочитавши свою поезію, змусила всіх затамувати подих.

Амелін Микола, студент 5 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», читав свої твори у напівтемряві, що зробило їх зміст ще глибшим. Дівчина з творчим псевдонімом Irene Shalder, прочитала, до мурашок, зворушливі вірші. Нею була Ірина Темчук, студентка 2 курсу, спеціальності «Медицина».

Справжньою родзинкою вечора став запрошений рок-гурт «Тиха Буря» з м. Заліщики, які заспівали своїх пісень.

Протягом усього вечора, на заході була присутня фотограф Софія Кринська, студентка 4 курсу, спеціальності «Лікувальна справа», фото якої, вийшли просто чудовими!

Також гостям було запропоновано пригоститися солодощами та гарячими напоями. Сюрпризом для всіх було печиво з передбаченнями, яке дівчата-організатори випікали самостійно в гуртожитку.

Запрошеними гостями були студенти університету, друзі учасників та професорсько-викладацький склад БДМУ, зокрема Телекі Яна, головний куратор медичного факультету№2, Гарвасюк Олександра, головний куратор медичного факультету №3, Головко Валентина, художній керівник палацу «Академічний», Гараздюк Іван, доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, Чимпой Крістіна, доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, Баланюк Ірина, асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, Паранюк Юлія, голова Студентської ради БДМУ.

Організатори щиро зичать натхнення в Новому році всім учасникам заходу, а також здійснення передноворічних та різдвяних мрій!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати