• Українська
  • English
В БДМУ відзначили День працівників освіти
В БДМУ відзначили День працівників освіти

В БДМУ відзначили День працівників освіти

4 жовтня 2012 року в Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості приурочені Дню працівників освіти. З вітальним словом до високоповажних гостей, професорсько-викладацького складу та студентів університету звернувся ректор Тарас Бойчук. Ректор відзначив професорсько-викладацький склад вишу за відданість обраній справі та високу професійну майстерність у вихованні нової ґенерації медиків.

Привітав працівників БДМУ зі святом Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв. Саме педагогічний колектив університету, як підкреслив керівник облдержадміністрації, вносить визначний вклад у розвиток нашого краю та держави, формує нове покоління лікарів, фармацевтів, провізорів, медичних сестер, передаючи молодим людям неоціненний скарб високої освіченості, духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. “Ваші знання та вміння, відповідальне ставлення до свого покликання і постійне самовдосконалення, дивовижне терпіння і безкорисливість залишаються для ваших студентів яскравим прикладом”, – наголосив Михайло Папієв.

До вітальних слів та процедури нагородження долучилися також і високоповажні гості, а саме: Віталій Михайлішин, секретар Чернівецької міської ради; Ростислав Калошин, заступник начальника Головного управління охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації; Михайло Павлюк, Завідувач сектору науки і координації діяльності ВНЗ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації; Тетяна Савченко, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради; Василина Малишевська, начальник управління освіти Чернівецької міської ради.

Крім вітальних слів викладачів БДМУ з нагоди Дня працівника освіти було відзначено Почесними подяками та грамотами Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької міської ради, Головного управління охорони здоров’я та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації; управління охорони здоров’я та управління освіти Чернівецької міської ради, Буковинського державного медичного університету.

З мистецькими номерами виступили вихованці студій палацу “Академічний” – студенти вишу: Марічка Фалібога, Анастасія та Велентина Данилюк, Валерія Галицька та Віталій Яремчук, Богдан Петрюк, Дмитро Ганкевич та Федір Костенко, Олександр Мельник та Іван Кривий, Ольга Карпюк, Вікторія Хухлей, учасники Народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта” а також гості свята – хореографічний ансамбль “Артеміда”.

Привітали викладачів також і представники Студентської ради, які номінували кращих викладачів 2012 року кожного факультету відповідно до студентського опитування. Зі сцени прозвучали щирі слова привітань від студентів для кураторів університету.

Шановні викладачі, від імені ректорату ще раз прийміть найщиріші привітання з Вашим професійним святом, зичимо Вам міцного здоров’я, віри в свої сили, вагомих здобутків на благородній освітянській ниві.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати