• Українська
  • English
Випускники БДМУ отримали дипломи
Випускники БДМУ отримали дипломи

Випускники БДМУ отримали дипломи

24 червня у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочисті збори колективу Буковинського державного медичного університету, приурочені випуску лікарів, провізорів, фармацевтів та медичних сестер.

Цього року почесне звання «Випускник БДМУ» отримали 790 студентів, у тому числі 13 – з відзнакою.

В урочистостях взяли участь: голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик, директор Департаменту охорони здоров’я ЧОДА Оксана Андрієць, , заступник начальника управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк, голова Першотравневої районної у м. Чернівці ради Тарас Бабух, голова Садгірської районної ради у м. Чернівці Юрій Бурега, голова Шевченківської районної у м. Чернівці ради Андрій Романчишин, директор Чернівецького медичного коледжу БДМУ Олександр Кулик, директор Новоселицького коледжу БДМУ Ілля Єфтемій, директор Вашківецького коледжу БДМУ Микола Сащук.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України було нагороджено професора кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб Олександра Волошина.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Тарас Бойчук, який висловив свою повагу та вдячність випускникам, їхнім батькам, професорсько-викладацькому складу та представникам влади з нагоди випуску-2015, а також наголосив на високій місії лікарів України у збереженні здоров’я нації.

Випускники урочисто дали Клятву лікаря та Клятву Флоренс Найтінгейл (медичної сестри), приєднавшись до великої медичної спільноти України.

Голова Чернівецької ОДА та ректор БДМУ вручили кращим випускникам дипломи з відзнакою, а також рекомендації для працевлаштування лікарям-інтернам. Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Геруш зачитав наказ про присвоєння кваліфікацій випускникам та ректор вручив дипломи. Окрім того, 7 випускників внесено до Книги пошани БДМУ, а 68 – відзначено Подякою за активну громадську позицію, участь у роботі студентського самоврядування, художній самодіяльності, спортивному житті університету.

У БДМУ вже стало гарною традицією, коли випускники передають естафету своїм молодшим колегам, які примножуватимуть їх здобутки і перемоги у стінах рідного університету.

Під час урочистостей студенти-випускники привітали декана фармацевтичного факультету, доцента Петра Присяжнюка зі славним 70-річним ювілеєм та подарували йому театралізовану композицію «Vitae»(«Життя»).

Випускники на згадку подарували альбом губернатору та ректору, а також закупили для співробітників університету-учасників АТО необхідне військове спорядження.

Розширений фоторепортаж

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати