• Українська
  • English
«Територія зустрічі»/«THE LOCATION» – безпечний простір мульти-етнічної взаємодії

«Територія зустрічі»/«THE LOCATION» – безпечний простір мульти-етнічної взаємодії

15 грудня у рамках проєкту «Територія зустрічі»/«THE LOCATION» проведено тренінг-вебінар «Крок назустріч іншому: чи можу я собі це дозволити?».

До участі були запрошені  студенти 1-6 курсів та викладачі нашого Університету.

Під час тренінгу-вебінару учасникам було запропоновано  розглянути питання міжетнічної толерантності, дослідити риси власної толерантної поведінки, окреслити толерантну поведінку в різнокультуральному освітньому середовищі. Ведучі двомовного проєкту «Територія зустрічі»/«THE LOCATION» Осипенко Вікторія (викладач кафедри психології та філософії, психолог МПЦ БДМУ) та Гарвасюк Олександра (головний куратор МФ№3, асистент кафедри патологічної анатомії БДМУ) спробували розкрити проблему толерантності через рольову гру. Це дало можливість учасникам почуватись невимушено та виявити фактори подібності, незалежно від етнічних норм.

Студенти – іноземні громадяни з Індії, Гани, Польщі та  Йорданії та українські студенти, під кінець тренінгу, наголосили на важливості усвідомлення власної толерантної поведінки не лише в умовах освітнього середовища, а й в майбутній професійній практиці.

Комунікативний тренінг «Радість спілкування: 15 комунікаційних помилок, як уникнути» було проведено 22 грудня 2020 р. Онлайн-тренінг проводився відповідно до плану зустрічей соціально-психологічного проєкту «ТЕРИТОРІЯ ЗУСТРІЧІ»/«THE LOCATION» для студентів 1-6 курсів БДМУ з українською та англійською мовами навчання. В ході комунікативного тренінгу, ведучі тренінгу Вікторія Осипенко та Олександра Гарвасюк запропонували учасникам розглянути феномени «легкості та спонтанності» в спілкуванні, дослідити 15 поширених комунікаційних помилок, яких припускаються люди в повсякденному і професійному спілкуванні.

Учасники тренінгу опрацювали теоретичну частину поняття «ефективної комунікації» та поділились власним негативним досвідом передачі інформації. Вони швидко включались в обговорення, аналізували ситуації комунікаційних помилок й виводили конструктивні моделі комунікації та обміну інформацією. Такий формат роботи продемонстрував високий рівень комунікативної компетентності студентів БДМУ – учасників проєкту.

Соціально-психологічний проєкт «Територія зустрічі»/«THE LOCATION»  – це можливість формування нових вмінь та навичок комунікації в сучасному світі,  безпосереднє спілкування між представниками різних культур, які працюють і навчаються в нашому Університеті!

 

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати