• Українська
  • English
БДМУ посів перше місце за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
БДМУ посів перше місце за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

БДМУ посів перше місце за результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України (№ 1038 від 14.07.2017 р.) ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» став лідером серед вищих медичних та фармацевтичних навчальних закладів

 

за підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016-2017 навчальному році.

Згідно статистичних даних у 2016-2017 навчальному році Буковинський державний медичний університет посів почесне І місце за кількістю поданих робіт та кількістю переможців ІІ туру Конкурсу серед вищих медичних (фармацевтичного) навчальних закладів України.

peremozhci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У 2016-2017 навчальному році студентами нашого університету було підготовлено 23 наукові роботи з теоретичної, клінічної медицини, у тому числі англійською мовою, профілактичної медицини, екології та екологічної безпеки, техногенної безпеки та біологічних наук.

Завдяки ефективній організації 53 студентських наукових гуртків теоретичними і клінічними кафедрами університету під керівництвом досвідчених викладачів, вже традиційно щорічно наші молоді науковці беруть активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук з різноманітних галузей.

На підсумкових науково-практичних конференціях Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, які відбулися у ВНЗ України, визначених базовими з вказаних галузей наук, перемогу здобули 10 студентів Буковинського державного медичного університету:

дипломом І ступеня нагороджений

Лисенко Владислав Вікторович (науковий керівник – професор Іващук Олександр Іванович);

дипломами ІІ ступеня відзначені

Бугай Ірина Іванівна (науковий керівник – професор Масікевич Юрій Григорович),

Войтко Михайло Ярославович (науковий керівник – асистент Коротун Олена Павлівна),

Іваніцький Антон Володимирович (науковий керівник – професор Ілащук Тетяна Олександрівна),

Коваль Ростислав Олександрович (науковий керівник – доцент Русіна Світлана Миколаївна),

Рандюк Роман Юрійович (науковий керівник – професор Пашковська Наталія Вікторівна),

Тащук Максим Вікторович (науковий керівник – доцент Іванчук Павло Романович);

дипломи ІІІ ступеня отримали

Сапункова Людмила Олегівна (науковий керівник – доцент Ортеменка Євгенія Павлівна),

Хмара Анастасія Богданівна (наукові керівники – професор Слободян Олександр Миколайович, доцент Кашперук-Карпюк Інна Сергіївна),

Чандарана Нірбхаї (науковий керівник – доцент Богуцька Наталя Казимирівна).

Цьогоріч Другий тур Конкуру проводився з 17 природничих, 38 технічних і 41 гуманітарних галузей наук у 84 закладах вищої освіти.

До слова, БДМУ згідно наказу МОН України № 1266 від 20.10.2016 року визначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Конкурсу в галузі «Клінічна медицина: внутрішні хвороби, хірургія, дитяча хірургія, педіатрія, інфекційні хвороби, ендокринологія, імунологія, клінічна імунологія та алергологія тощо».

За підсумками ІІ туру Конкурсу з галузі наук «Клінічна медицина» галузевою комісією Буковинського державного медичного університету було розглянуто 61 роботу (70 студентів-авторів), надіслану з 13 ВНЗ України. За результатами рецензування з них було відібрано 32 роботи, автори яких були рекомендовані до участі у підсумковій науково-практичній конференції у галузі наук «Клінічна медицина» та захисту результатів проведених досліджень. На підставі оцінювання виступів учасників конференції та відгуків рецензентів, членами журі було визначено 16 кращих студентських наукових робіт, автори яких здобули перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу у галузі наук «Клінічна медицина».

Інформацію підготувала: Олена Тюлєнєва, к.мед.н., науковий керівник СНТ БДМУ, Голова ради молодих вчених

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати