• Українська
  • English
Бакалаври фармації БДМУ отримали дипломи
Бакалаври фармації БДМУ отримали дипломи

Бакалаври фармації БДМУ отримали дипломи

ВИПУСК 2013. 19 лютого у Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості, присвячені випуску бакалаврів фармації.

Випускників привітав професор Тарас Бойчук, ректор університету, який також вручив дипломи випускникам. “Щиро вітаю вас зі святом. Сьогодні ви отримали дипломи бакалавра – це перший етап вашого професійного сходження, адже більшість із вас продовжить навчання для здобуття повної вищої фармацевтичної освіти,” – наголосив у вітальному слові Тарас Миколайович.

До слів вітання долучилися Гельфан Акжигітов, начальник відділу фармацевтичного супроводу ОКУ інформаційно-аналітичного центру Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької облдержадміністрації, доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи БДМУ, професор Ігор Заморський, голова державної кваліфікаційної комісії, завідувач кафедри фармакології БДМУ, доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету.

Від імені студентів випускників та їх батьків привітала Катерина Віщук, студентський декан фармацевтичного факультету, музичне вітання присутнім подарувала Христина Мудрак. Також прозвучали вітання та слова вдячності викладачам від випускників в особі цьогорічної випускниці – Юлії Загарюк.

…Буковинський державний медичний університет один із небагатьох вищих медичних навчальних закладів, де зреалізована програма ступеневої фармацевтичної освіти

До слова, підготовку бакалаврів фармації в університеті розпочато у 2005 році. Всього за цей час підготовлено та видано дипломи з присвоєнням кваліфікації бакалаврів фармації 160 випускникам за заочною формою навчання, 87 з яких продовжили навчання та здобули повну вищу фармацевтичну освіту з присвоєнням кваліфікації провізора. Зазначимо, що Буковинський державний медичний університет один із небагатьох вищих медичних навчальних закладів, де зреалізована програма ступеневої фармацевтичної освіти. Також вагомим фактором при виборі професії для абітурієнтів є те, що на сьогодні за статистичними даними, існує дефіцит фармацевтичних кадрів, оскільки на одне робоче місце претендує лише один фахівець. Отже, випускники фармацевтичного факультету стовідсотково забезпечені першим місцем роботи. Зауважимо, що фармацевтичний факультет БДМУ користується популярністю в абітурієнтів не тільки Чернівецької, але й інших областей України.

Від імені ректорату вітаємо випускників, бажаємо щастя, благополуччя, добробуту, нових здобутків та досягнень у професійній діяльності, успішного продовження навчання для здобуття повної вищої фармацевтичної освіти

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати