• Українська
  • English
Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта” відсвяткував золотий ювілей
Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта” відсвяткував золотий ювілей

Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта” відсвяткував золотий ювілей

СВЯТО. 29 травня в палаці “Академічний” відбулися урочистості з нагоди святкування 50-річчя Народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта” БДМУ.

Вже сьоме покоління студентів-медиків співає, танцює і грає на народних інструментах в Народному аматорському ансамблі пісні і танцю “Трембіта” БДМУ.

Свято розпочалося з виступу ювілярів, які презентували глядачам повноцінну концертну програму. Всі присутні мали можливість насолодитися чудовими вокальними та хореографічними номерами – візитівками “Трембіти”.

З вітальним словом до учасників ансамблю звернувся професор Тарас Бойчук, ректор університету, який зазначив, що близько трьох тисяч юнаків та дівчат різних поколінь пройшли в ансамблі школу естетичного виховання. Вже сьоме покоління студентів-медиків співає, танцює і грає на народних інструментах в Народному аматорському ансамблі пісні і танцю “Трембіта” БДМУ.

Також ректор висловив щиру вдячність художньо-керівному складу ансамблю та всім учасникам і побажав подальшого творчого довголіття, натхнення, нових здобутків, глядацької любові в ім’я примноження мистецьких традицій Буковинського державного медичного університету.

Привітали з нагоди Золотого ювілею Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта” гості свята: Микола Борець, керуючий справами Чернівецької обласної ради, Олександр Паскар, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради, керівники навчальних закладів міста. В урочистій атмосфері учасників колективу різних років відзначено грамотами і подяками Чернівецької облдержадміністрації, Чернівецької міської ради, Буковинського державного медичного університету.

Привітали своїх колег та подарували мистецькі дарунки колективи навчальних закладів міста: Чернівецький національний університет імені Ю.Федьковича, Буковинський державний фінансово-економічний університет, студенти коледжів БДМУ, Чернівецького училища мистецтв імені С. Воробкевича, учасники Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Чернівецької обласної філармонії.

Під час свята в холі палацу “Академічний” діяла фотовиставка, яка презентувала діяльність “Трембіти” упродовж усіх 50-ти років.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати