• Українська
  • English
В БДМУ лекцію для психологів прочитала швейцарський професор
В БДМУ лекцію для психологів прочитала швейцарський професор

В БДМУ лекцію для психологів прочитала швейцарський професор

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ. Як ми вже раніше писали з офіційним візитом у Буковинському державному медичному університеті перебуває делегація з Швейцарської конфедерації. У рамках візиту професор Іза Саммет прочитала лекцію “Конфлікт або структура? Діагностики та лікування психічних розладів у відповідності до операціоналізованої психодинамічної діагностики (OPD2)”

для лікарів-психіатрів, лікарів-психологів та психотерапевтів  Чернівецької області. Також пані Іза провела воркшоп – презентувала метод операціоналізованої психодинамічної діагностики.

Лекція справила позитивне враження на слухачів, професор Іза Саммет дуже цікаво виклала матеріал, представила клінічний випадок, поділилася власним досвідом. Упродовж лекції відбувався жвавий діалог між лектором та слухачами, у залі панувала тепла і дружня робоча атмосфера. Не менш цікаво та пізнавально професором Ізою Саммет було проведено воркшоп.

Пропонуємо вашій увазі враження слухачів лекції:

Алла Борисюк, професор кафедри психології та соціології БДМУ

“Лекція та майстер-клас пані професор Ізи наповнені глибоким змістом, гідною структурою та високою інтелігентністю. Учасники майстер-класу мали хорошу можливість зануритись в роботу світово-відомих фахівців в галузі психотерапії. Такі зустрічі вкрай необхідні, на мою думку як для досвідчених лікарів-психіатрів, психологів, психотерапевтів, так і для молодих фахівців, студентів.

Застосування найновіших досягнень науки в галузі діагностики психотерапії піднімає якість лікування на якісно-новий рівень.”

Владислав Газолишин, психотерапевт реєстру психотерапії УСП, груповий аналітик, супервізор АППУ, голова секції Балінтовських груп Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України.

“Надзвичайно приємно, що продовжується співпраця університету і швейцарської клініки, що до нас приїжджають такі поважні та відкриті люди, як пані Іза. Захоплює те, з якою легкістю та інтересом пані професор ділиться своїми знаннями, найновішими винаходами в галузі психотерапії.”

Олена Мензак, лікар-психолог Чернівецької обласної психіатричної лікарні

“Я працюю в Чернівецькій обласній психіатричній лікарні і дана лекція та майстер-клас є дуже корисними для моєї роботи. Важливо те, що такого роду заходи спонукають до необхідних змін в системі надання допомоги пацієнтам з психічними розладами.”

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати