• Українська
  • English
Міжнародний день лікаря
Міжнародний день лікаря

Міжнародний день лікаря

ПОКЛИКАННЯ БУТИ ЛІКАРЕМ. З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в перший понеділок жовтня відзначається Міжнародний день лікаря. Це день солідарності й активних дій лікарів усього світу.

Почесне звання “Заслужений лікар України” мають 14 співробітників БДМУ: професор Віктор Бачинський, професор Борис Боднар, доцент Ярослав Васильчишин, професор Олександр Волошин, доцент Анатолій Зінченко, професор Андріян Іфтодій, професор Федір Кулачек, професор Володимир Паньків, професор Марина Патратій, професор Іван Рубленик, професор Андрій Сокол, професор Віктор Тащук, кандидат медичних наук Володимир Струк, кандидат медичних наук Василь Яцків.

Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка праця. Але разом з тим – це можливість відчути себе задоволеним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії.

Буковинський державний медичний університет є кузнею медичних кадрів не тільки Буковини, але й України та зарубіжжя. Завжди приємно, коли випускники БДМУ досягають професійних висот та гідно продовжують славні традиції своєї Альма-матер. Також вдвічі приємно, коли це професійне становлення відбувається у стінах свого навчального закладу. Зазначимо, що багато випускників на сьогодні працюють в БДМУ, навчають майбутніх лікарів та лікують чернівчан та жителів краю.

Шановні лікарі, дорогі колеги, від імені ректорату Буковинського державного медичного університету, щиро здоровимо вас з професійним святом. Обравши цей професійний шлях, Ви присвятили своє життя гуманній та благородній справі – порятунку життя та здоров’я людей. Ваша місія – складна та відповідальна, а ваша праця не знає свят і вихідних. Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, успіхів у всіх шляхетних справах, творчої наснаги та достатку. Низький уклін Вам за Ваш щоденний подвиг, за щире й відкрите серце.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати