• Українська
  • English
В БДМУ завершили роботу підготовчі курси
В БДМУ завершили роботу підготовчі курси

В БДМУ завершили роботу підготовчі курси

ВСТУПНА КАМПАНІЯ – 2014. Завершили свою роботу підготовчі курси для громадян України, створені при Буковинському державному медичному університеті. Цього року лави абітурієнтів, а в недалекому майбутньому і студентів вишів України поповнить 81 слухач з Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької областей та автономної республіки Крим.

Особливості роботи підготовчого відділення університету

За трьохрічний період існування підготовчого відділення вже 227 слухачів з різних регіонів України пройшли підготовку до вступу у вищі навчальні заклади України. Приємно відзначити, що переважна більшість слухачів підготовчого відділення обирають саме Буковинський державний медичний університет.

Основною метою підготовчих курсів і надалі залишається підготовка абітурієнтів до складання ЗНО та вступу до ВНЗ. Важливим елементом цієї підготовки є психологічна адаптація до навчального процесу у медичному університеті, яка передбачає не лише посилене вивчення профільних дисциплін, необхідних для вступу до університету, але й знайомство з кафедрами медичного вишу, його структурою, внутрішнім розпорядком, формою проведення занять та системою оцінювання знань у вищій школі і дозволить майбутнім абітурієнтам адаптуватися до навчання у ВНЗ та визначитися з обранням майбутньої професії.

Для забезпечення високого рівня підготовки слухачів у навчальному процесі поряд з практичними заняттями у спеціалізованих аудиторіях університету використані сучасні технології дистанційного навчання – відеолекції (вебінари) та дистанційний контроль перевірки засвоєння знань.

Підготовчі курси БДМУ-2014

Цьогоріч на підготовчих курсах проведено підсумкові контрольні роботи з профільних дисциплін у форматі пробного ЗНО, що дозволить майбутнім абітурієнтам більш ефективно підготуватись до складання іспитів та процедури зовнішнього незалежного оцінювання.

Перед випускниками підготовчих курсів та їх батьками з вітальним словом від ректора БДМУ професора Тараса Бойчука виступив завідувач підготовчого відділення для громадян України, доцент Віталій Чорноус. Він також познайомив школярів з організацією навчального процесу в університеті, переліком спеціальностей, які можна здобути у нашому вузі та запросив їх на навчання до Буковинського державного медичного університету вже в якості студентів. У своєму виступі Віталій Чорноус повідомив про основні етапи та терміни вступної компанії і побажав слухачам успішно скласти ЗНО, використовуючи знання, здобуті під час навчання на підготовчому відділенні. З напутнім словом до випускників звернулися також викладачі підготовчого відділення Олеся Перепелиця, Оксана Сметанюк та Іванна Струк.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати