• Українська
  • English
Ефективне управління та організація освітнього процесу
Ефективне управління та організація освітнього процесу

Ефективне управління та організація освітнього процесу

ДО 70-РІЧЧЯ БДМУ. В рамках співпраці Буковинського державного медичного університету та Ковельського медичного коледжу 21-22 травня на базі Ковельського медичного коледжу відбулася науково-практична конференція “Ефективне управління та організація освітнього процесу в сучасному медичному закладі”, присвячена 70-річчю Буковинського державного медичного університету. Організаторами форуму виступили співробітники кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти та Ковельського медичного коледжу.

В роботі конференції взяли участь співробітники кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти Буковинського державного медичного університету, коледжу БДМУ, Ковельського, Дубенського, Ківерцівського, Луцького медичних коледжів, Чернівецького, Новоселицького та Вашковецького медичних коледжів БДМУ й Кременецького медичного училища ім. А.Річінського.

Під час секційних засідань учасники конференції обговорили актуальні питання сучасної медичної освіти, проблеми і перспективи післядипломної безперервної медичної освіти, оптимізацію навчального процесу студентів у медичному навчальному закладі, традиції та новації, педагогічні інновації в медичній освіті.

Доповідачі висвітлили психолого-педагогічні аспекти викладання клінічних дисциплін, нові підходи в організації виховної роботи, розвиток студентського самоуправління, інновації в організації навчально-дослідної роботи студентів медичного навчального закладу, інтеграцію науки і практики як механізм формування висококваліфікованих фахівців, питання організації виробничої практики студентів. Загалом було презентовано 42 доповіді.

В обговоренні активно прийняли участь голови циклових комісій, завучі коледжів, викладачі, доценти, асистенти. Конференція пройшла з успіхом, взаємною користю. Кожен з учасників збагатився новим досвідом викладацької діяльності у вузах ІІ-ІV рівнів акредитації. Після конференції учасники відвідали музей Лесі Українки.

Матеріали підготував: В’ячеслав Гайдуков, доцент кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати