• Українська
  • English
В БДМУ пройшов конкурс “Краща медична сестра”
В БДМУ пройшов конкурс “Краща медична сестра”

В БДМУ пройшов конкурс “Краща медична сестра”

КОНКУРС. 30 травня на базі кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти БДМУ проведений регіональний конкурс фахової майстерності “Краща медична сестра” серед випускників медичних коледжів області та БДМУ зі спеціальності “Сестринська справа” (ОКР “Молодший спеціаліст”).

У конкурсі взяли участь чотири представники з Чернівецького, Новоселицького, Вашковецького медичних коледжів БДМУ та сестринсько-фармацевтичного відділення коледжу БДМУ.

До складу журі увійшли викладачі коледжів та провідні фахівці з медсестринства Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення ОДА за головуванням директора Чернівецького медичного коледжу БДМУ, доцента Олександра Кулика.

Суддівська колегія об’єктивно оцінювала рівень теоретичних знань та фахових вмінь з основних розділів медсестринства – у внутрішній медицині, хірургії та педіатрії. Всі учасники конкурсу виявили високий рівень знань та практичної підготовки.

Переможці конкурсу

Перемогу у конкурсі здобула випускниця сестринсько-фармацевтичного відділення коледжу БДМУ, студентка І групи Юлія Кавлюк.

Кращий рівень підготовки з медсестринства у педіатрії продемонструвала випускниця Чернівецького медичного коледжу БДМУ Анастасія Семака.

З медсестринства у внутрішній медицині найсильнішою виявилась випускниця Новоселицького медичного коледжу БДМУ Марія Лупашко.

Найкраще навички з медсестринства у хірургії виконала студентка Вашковецького медичного коледжу БДМУ Лариса Алексюк.

Із заключним словом виступив ректор БДМУ професор Тарас Бойчук, який привітав та вручив грамоти і цінні подарунки переможниці та призерам конкурсу і побажав професійного зростання на обраному шляху.

Матеріал підготували: В’ячеслав Гайдуков та Сергій Рябий, доценти кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати