• Українська
  • English
Всеукраїнська студентська олімпіада з медичної біології
Всеукраїнська студентська олімпіада з медичної біології

Всеукраїнська студентська олімпіада з медичної біології

На базі кафедри медичної біології та генетики Буковинського державного медичного університету 2 жовтня розпочато II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з медичної біології серед студентів вищих медичних і класичних університетів України III-IV рівнів акредитації. 

Участь в олімпіаді беруть 25 студентів вищих медичних закладів України медичних і стоматологічних факультетів.

Привітав студентів Голова оргкомітету, ректор Буковинського державного медичного університету проф. Тарас Бойчук. У вітальному слові Тарас Миколайович зазначив, що проводити фінал Всеукраїнської олімпіади з медичної біології – велика честь для Буковинського краю, символічно, що даний студентський форум відбувається у ювілейний рік нашого навчального закладу, якому виповнюється 70 років. Усі учасники вже довели, що є кращими з кращих з медичної біології серед медичного студентства. Участь у заключному етапі Всеукраїнської олімпіади – велика відповідальність. «Упевнений, проведення цієї олімпіади сприятиме зростанню популярності медичної біології серед студентів вищих медичних і класичних університетів України» – зазначив Голова оргкомітету і побажав усім присутнім успіхів та приємного перебування на Буковині.

З вітальним словом до учасників також звернулися Голова журі – член-кореспондент НАПН України, проф. Василь Пішак та члени журі – проф. Сергій Дубінін (Українська медична стоматологічна академія, м. Полтава), проф. Раїса Піскун (Вінницький національний медичний університет імені М.І.Пирогова), проф. Лариса Федонюк (Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського), проф. Роман Булик, доц. Надія Черновська та відповідальний секретар Мар’яна Кривчанська (Буковинський державний медичний університет), які побажали всім учасникам II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади успіхів, сміливості в досягненні поставленої мети, нових звершень і перемог!

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати