• Українська
  • English
У БДМУ відзначили День працівника освіти
У БДМУ відзначили День працівника освіти

У БДМУ відзначили День працівника освіти

У Палаці «Академічний» 2 жовтня відбулися урочисті заходи до Дня працівника освіти. З вітальним словом до поважних гостей, викладачів та студентів університету звернувся ректор Тарас Бойчук. 

Він відзначив, що викладачі медичного ВУЗу виконують дуже почесну і відповідальну роботу – виховують молоде покоління лікарів. «Сьогодні університет посідає друге місце в Україні з-поміж інших медичних навчальних закладів за кількостю студентів-переможців у другому етапі Всеукраїнських студентських олімпіад. Це є свідченням високого результату Вашої титанічної праці. Я щиро вдячний Вам за те, що виховуєте у наших студентах широку душу та велике серце. Тому що дуже важливо, щоб лікар не тільки володів знаннями, але й був вихованим, гарно та чуйно відносився до своїх пацієнтів», – зазначив ректор.

Почесною гостею свята стала Директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Оксана Палійчук. Вона також долучилися до теплих слів вітання та нагородила почесними грамотами викладачів університету.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток медичної освіти і науки, підготовку медичних кадрів та з нагоди Дня працівника освіти Почесною грамотою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА були нагороджені Мар’яна Грицюк, Наталія Кузняк, Світлана Ясніковська та Почесною грамотою Управління освіти Чернівецької міської ради –Микола Гарас, Ольга Денисенко та Ніна Зорій.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток університету та підготовку медичних кадрів, високі моральні якості, вагомі успіхи у вихованні молодого покоління і з нагоди Дня працівника освіти, Почесною Грамотою Буковинського державного медичного університету були нагороджені: Денис Андрійчук, Лілія Борейко, Микола Кокалко, Наталія Пашковська, Олеся Перепелиця, Лілія Потапова, Альбіна Семисюк, Василь Сорохан, Катерина Чала.

У номінації «Вчитель року-2014» нагороду від Студентської Ради отримали: Олександр Федорук, Олександра Кушнір, Оксана Пендерецька, Василь Гавалешко, Петро Присяжнюк та Тетяна Дроник.

Привітали своїх наставників студенти. Для усіх присутніх виступали Народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта», студент медичного факультету №2 Роман Рак, медичного факультету №1 Ірина Лутчак та Мирослав Данилишин.

Привітав освітян Буковинського державного медичного університету Заслужений артист України Іван Дерда.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати