• Українська
  • English
БДМУ – лідер вищої освіти України
БДМУ – лідер вищої освіти України

БДМУ – лідер вищої освіти України

Буковинський державний медичний університет удостоєний почесного звання «Лідер вищої освіти України»

на Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2015», що відбулася 16-18 квітня у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Організатор виставки – Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Виставка традиційно є найбільшим заходом, що присвячений широкому колу питань освіти в Україні та за кордоном, під час якого відвідувачі можуть поспілкуватися з представниками українських та закордонних навчальних закладів.

Урочисте відкриття відбулося за участі заступника міністра освіти і науки України Павла Полянського, віце-президента Національної академії педагогічних наук України Володимира Лугового, Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні Генрика Літвіна, радника Посольства держави Ізраїль в Україні Шмуеля Поліщука та інших представників дипломатичних відомств держав, які співпрацюють в освітньому напрямі з Україною.

Цього року участь у виставці взяли більше 100 українських та закордонних навчальних закладів, зокрема з Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Австрії, Німеччини, Канади, Естонії, Греції, Латвії, Туреччини, представники яких розповідали про особливості вступу та отримання вищої освіти у своїх навчальних закладах.

Під час виставки майбутні абітурієнти та їх батьки змогли дізнатися про умови вступу та навчання в Буковинському державному медичному університеті. На стенді університету було презентовано плідну працю, досягнення й здобутки науково-педагогічного колективу та студентства. Нашу alma mater представляли доценти Тарас Кметь та Олександр Гараздюк.

Почесне звання «Лідер вищої освіти України» присвоєно БДМУ за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації вищої освіти в Україні, а також за високе місце нашого навчального закладу у таких рейтингах як «Консолідований рейтинг вузів України – 2014» та «Webometrics Ranking of World’s Universities».

Від імені ректорату щиро вітаємо співробітників та студентів з високою нагородою!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати