• Українська
  • English
У БДМУ відзначили День матері
У БДМУ відзначили День матері

У БДМУ відзначили День матері

Творчі колективи, мистецькі студії Палацу «Академічний» з нагоди Дня Матері 7 травня поздоровили співробітниць університету урочистим концертом.

Для гостей свята було представлено театральну композицію «Мамо». Привітав матерів й Народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта». Музичні номери подарували присутнім студенти Олена Клим, Ольга Сливка, Роман Рак, Ірина Лутчак, Олександр Мельник, Марина Коротчук, Богдан Петрюк, ансамбль «Букмед», гурт Буковинського державного медичного університету у складі студентів Максима Лунгу, Івана Бойчука, Ореста Мазурчука та Віталія Самсонюка. Учасники хореографічної студії подарували глядачам вальс і танго.

Відзначення Дня матері у БДМУ свідчить про велику повагу та шану до матерів, які виростили своїх дітей і довірили їх виховання навчальному закладу, кураторам, матерям-викладачам, які своєю професійною майстерністю формують високі ідеали майбутніх медиків, матерям-студенткам, які разом із складним навчанням творять найвищу місію – народжують та виховують дітей.

З теплими словами привітання звернувся до присутніх ректор Тарас Бойчук. «Більш величного і значимого слова, ніж «мати», немає. Воно уособлює в собі символ вічності, доброти і любові. Особливу місію виконують наші жінки-викладачі, по-материнськи піклуючись про студентів, які за роки навчання стають їм близькими, як рідні діти», – зазначив ректор.

Під час урочистостей за добросовісну працю, активну життєву позицію, участь у громадському житті університету, успіхи у вихованні молодого покоління, високі моральні якості та з нагоди Дня матері грамотами були нагороджені куратори: Тетяна Безрук, Ніна Войткевич, Оксана Оліник, Наталія Орлецька, Надія Панасенко, Світлана Семененко, Ірина Семенко, Валентина Синиця, Яна Телекі, Інга Тимофійчук, Ірина Яремій.

За сумлінне ставлення до навчання, активну участь у громадському житті університету та з нагоди Дня Матері були відзначені грамотами студентки університету: Мар’яна Данильчук, Надія Матула, Марина Олексюк, Людмила Поліщук, Оксана Шлик.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати