• Українська
  • English
Співробітники БДМУ привітали ветеранів
Співробітники БДМУ привітали ветеранів

Співробітники БДМУ привітали ветеранів

У Буковинському державному медичному університеті утвердилася добра традиція піклуватися і підтримувати ветеранів війни.

Співробітники і студенти навчального закладу проявляють увагу і надають їм посильну допомогу, адже не можливо забути, якою ціною була здобута Перемога. Наш обов’язок – пам’ятати про них, їхній героїчний подвиг, самопожертву, дбати та допомагати їм.

З нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги за сумлінну працю, участь у патріотичному вихованні студентської молоді ветеранам Другої Світової війни та локальних конфліктів, що працювали і працюють у Буковинському державному медичному університеті, було оголошено подяку та надано матеріальну допомогу. Крім того, з ініціативи ректорату і профспілкового комітету їм також були вручені подарунки.

Нині у БДМУ перебувають на обліку 19 ветеранів – захисників Вітчизни: Глуговська Лідія Олександрівна, Грешньова Олена Пантелеймонівна, Ісперова Людмила Михайлівна, Кнотько Любов Олександрівна, Кудла Арсеній Олексійович, Муратова Євгенія Михайлівна, Патратій Юлія Василівна, Хилько Іван Микитович, Шарлей Володимир Іванович, Ходоровський Георгій Іванович, Боднар Борис Миколайович, Іванчин Геннадій Володимирович, Ковальчук Петро Євгенович, Лобода Володимир Дмитрович, Ловля Гангрієта Данилівна, Малішевський Ігор Олександрович, Горда Тодор Георгійович, Мак Ілля Дмитрович, Бендас Володимир Васильович.

Серед ветеранів Другої Світової війни та праці Лобода Володимир Дмитрович і Ловля Гангрієта Данилівна й досі беруть активну участь у підготовці медичних кадрів і громадському житті університету, продовжують ділитися своїм безцінним професійним та життєвим досвідом з молодшими колегами.

Від імені ректорату щиро дякуємо ветеранам-співробітникам БДМУ за їхній подвиг, за перемогу. Бажаємо їм міцного здоров’я, миру і злагоди. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати