• Українська
  • English
Відбулися вибори голови Студентської Ради
Відбулися вибори голови Студентської Ради

Відбулися вибори голови Студентської Ради

3 червня у Палаці «Академічний» відбулася звітно-виборна конференція студентського самоврядування БДМУ.

Делегати факультетів мали змогу ознайомитися з напрямками діяльності та результатами роботи комісій Студентської Ради. Голова Студентської Ради Рибарчук Анна виступила зі звітною доповіддю, у якій представила результати роботи кожної комісії та окреслила напрямки діяльності студентського самоврядування на наступний рік. Співдоповідачами виступили Хомко Богдан, Романюк Інна, Парастивюк Євгенія та Тимофічук Михайло. Обговорювали актуальні питання у структурі студентського самоврядування: академічну мобільність, впровадження ІТ-технологій задля покращення зв’язку студент-університет, волонтерські програми, зміни до положення про студентське самоврядування в університеті.

Захід відвідав ректор Тарас Бойчук, який у своїй промові підкреслив значущість діяльності органів студентського самоврядування у питанні підвищення якості навчання.

На відкритті конференції були присутні також проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Ніна Зорій, декани факультетів, головні куратори.

Конференція відбулася з дотриманням усіх процедур.

Бігунець Вікторію (медичний факультет №1), Кміть Наталю (медичний факультет №1), Рибарчук Анну (медичний факультет №1), Тимофійчука Михайла (медичний факультет №2), Федірчика Максима (стоматологічний факультет) відзначено за активну діяльність у студентському самоврядуванні університету.

У межах конференції відбулися вибори голови Студентської Ради. У виборчих перегонах взяли участь студент IV курсу медичного факультету №1 Романчук Віктор та студентка III курсу медичного факультету №2 Бойко Ольга. Шляхом прямого таємного голосування перемогу здобув Романчук Віктор.

Вітаємо нового голову Студради та бажаємо плідної праці й успіхів у розвитку студентського самоврядування університету!

Результатом конференції стало затвердження проекту постанови, що регламентуватиме діяльність органів студентського самоврядування Буковинського медичного університету на наступний навчальний рік.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати