• Українська
  • English
За три дні вступної кампанії – понад 1800 заяв
За три дні вступної кампанії – понад 1800 заяв

За три дні вступної кампанії – понад 1800 заяв

ВСТУП-2015. Приймальна комісія ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» продовжує свою роботу.

За три дні вступної кампанії на факультети університету абітурієнти подали понад 1800 заяв. Хоча кількість бажаючих навчатися у БДМУ стабільно велика, Приймальна комісія працює чітко і злагоджено, приділяючи увагу кожному вступнику. Як зазначає відповідальний секретар Володимир Глубоченко, цього року переважна більшість абітурієнтів подають заяви не безпосередньо до Приймальної комісії, а користуються системою електронного вступу. Це спричинено зручністю використання он-лайн-системи та оперативністю отримання інформації, адже рейтинговий список вступників постійно оприлюднюється на сайті Інформаційного центру абітурієнта. Також активно працює консультативний центр, куди можна зателефонувати й отримати відповіді на запитання, які цікавлять вступників.

Своїми враженнями про вступ до університету діляться абітурієнти та їх батьки.

Олена (М. Чернівці): «Донька вирішила стати лікарем та продовжити сімейну справу. Документи подаватимемо до БДМУ. Свій вибір зробили вже давно, адже всі лікарі у нашій родині навчалися у цьому закладі та отримали тут свої знання і здобули професію».

Анна (Чернівецька обл.): «Я захоплююся медициною, та ще з 9 касу планувала вступити до медичного університету. Завжди знала, що медик – це моя професія. Поступатиму на спеціальність «Лікувальна справа», хоча яким саме лікарем буду, ще не знаю». Батьки Анни повністю підтримують вибір доньки, вважаючи, що лікар – одна з найбільш відповідальних і складних професій. «Подаємо документи до БДМУ. Коли цікавилися інформацією щодо навчальних закладів, почули багато хороших відгуків про Буковинський державний медичний університет. Знайомі та друзі розповідали, що тут рівень навчання – один з кращих серед медичних ВУЗів Украни, велика матеріально-технічна база та власні традиції, які склалися за довгу історію БДМУ», – говорить пан Микола.

Оксана (Тернопільська обл.): «Донька Юлія мріє стати лікарем. Буковинський державний медичний університет ми обрали одним з пріоритетних за порадою друзів-лікарів, які закінчили цей навчальний заклад. Крім того, читали в Інтернеті хороші відгуки про нього та знаходили БДМУ у рейтингах найкращих навчальних закладів».

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати