• Українська
  • English
БДМУ нагороджено дипломом І ступеня за якість освіти
БДМУ нагороджено дипломом І ступеня за якість освіти

БДМУ нагороджено дипломом І ступеня за якість освіти

Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет»

нагороджений дипломом І ступеня у номінації «Інновації у створенні системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти» на Сьомому Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті».

Міжнародний форум, який організували Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук та компанія «Виставковий світ», проходив 20-22 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва. Свої здобутки представили 77 провідних вищих навчальних закладів України, понад 20 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій.

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України В’ячеслав Супрун, директор ДУ «Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України» Наталія Вяткіна.

Учасників форуму привітали Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман та Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, які наголосили на необхідності розробки та впровадження інноваційних методів і форм навчання, інформаційних технологій у навчальний процес в умовах сучасного глобалізованого світу.

Упродовж трьох днів роботи форуму педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі мали можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання. Старшокласники та їх батьки отримали інформацію щодо вступу у вітчизняні та закордонні заклади освіти.

Буковинський державний медичний університет представляли доценти Тарас Кметь, Олександр Гараздюк та Сергій Сажин, які ознайомили відвідувачів форуму з інноваційними розробками колективу нашого навчального закладу – сервером дистанційного навчання та системою «Електронний журнал успішності».

Організатори міжнародного форуму також нагородили нашу установу ще однією відзнакою – «Диплом за активне впровадження інноваційних технологій у процес навчання та виховання».

Від імені ректорату щиро вітаємо співробітників та студентів університету із високою нагородою!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати