• Українська
  • English
В БДМУ для першокурсників провели спортивно-розважальне свято
В БДМУ для першокурсників провели спортивно-розважальне свято

В БДМУ для першокурсників провели спортивно-розважальне свято

Впродовж 23-25 вересня на базі спортивно-оздоровчого табору відпочинку БДМУ «Здоров’я» відбулися традиційні культурно-спортивні заходи зі студентами-першокурсниками.

 

Свято розпочалося 23 вересня із театралізованого дійства посвяти в першокурсники БДМУ, яке підготували активісти Студентської ради і закінчилося танцювально-розважальними заходами.

У межах програми заходів 24 вересня відбувся тренінг та майстер-клас з надання першої долікарської допомоги (серцево-легенева реанімація та допомога при травмах і кровотечах – лектор, голова Студентської ради Віктор Романчук). Студенти мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, а й відпрацювати практичні навички на манекенах.

За підтримки викладачів курсу фізичного виховання, кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини проведено низку спортивних змагань з мініфутболу, волейболу, шахів, настільного тенісу та змагання «Веселі старти», за результатами яких студенти були нагороджені грамотами, а також була проведена ранкова зарядка. Приємно зазначити, що у спортивних змаганнях з волейболу та футболу взяли участь викладачі університету: головний куратор фармацевтичного факультету Панасенко Надія, асистент Смандич Віталій, старший викладач Андрієць Микола.

Голова Ради студентського наукового товариства Сергій Говорнян та заступник голови Студентської ради Тетяна Мартинюк провели змагання з синхронного «Що? Де? Коли?» з наукової тематики, у якій брали участь 9 команд студентів учасників свята. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда Медичного факультету №4, друге місце розділили команди Стоматологічного факультету, Медичного факультету №2 та команда Медичного факультету №1. Заслужене третє місце посіла збірна команда Медичного факультету №1 та №2.

Активний відпочинок, дружня атмосфера та спортивний азарт сприяли тому, щоб студенти-першокурсники відчули себе членами великої родини БДМУ. Студенти задоволені святом та щиро вдячні організаторам за феєричне дійство і приємно проведений час.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати