• Українська
  • English
Вчена рада БДМУ
Вчена рада БДМУ

Вчена рада БДМУ

24 травня відбулося чергове засідання Вченої ради ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет», яке традиційно розпочав професор Тарас Бойчук ректор університету з вручення дипломів та грамот.

 

На засіданні було проведено Наукові читання, присвячені вшануванню пам’яті завідувачів кафедр університету – професора Мількова Б.О. та доцента Полянського І.І. Про професійну діяльність та життєвий шлях знаних науковців доповіли завідувач кафедри хірургії №1 професор Ігор Полянський та завідувач кафедри дерматовенерології професор Ольга Денисенко. В обговореннях взяли участь професор В’ячеслав Білоокий, професор Віктор Польовий, професор Валентин Мислицький.

Про науково-педагогічну діяльність стоматологічного факультету доповів професор В’ячеслав Білоокий, декан факультету.

Проректор з науково-педагогічної роботи та виховання доцент Ніна Зорій поінформувала присутніх про роботу школи молодого викладача університету.

Вченою радою затверджено план заходів з підготовки та організації початку 2017-2018 навчального року в університеті, про який доповідав проректор з науково-педагогічної роботи доцент Ігор Геруш.

Під час засідання було розглянуто матеріали засідання Наукової та Центральної методичної комісій.

Членами Вченої ради затверджено кандидатури щодо рекомендації для вступу до клінічної ординатури, на наукову роботу та для отримання рекомендації для роботодавця.

Також затверджено студентські наукові роботи для участі в конкурсі, оголошеному Президією Національної академії медичних наук України та Асоціацією працівників медичних вузів України, на здобуття премій для студентів за 2016-2017 навчальний рік.

Учасниками засідання затверджено освітньо-професійні (освітньо-наукові) програми та навчальні плани, робочі навчальні плани підготовки фахівців на 2017-2018 навчальний рік за спеціальностями (напрямами), вартість навчання в університеті на 2017 – 2018 навчальний рік та Правила прийому до коледжу Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет у 2017 році».

Про підсумки роботи Міжнародного медико-фармацевтичного конгрессу поінформувала присутніх Голова ради молодих учених доцент Олена Тюлєнєва.

Члени Вченої ради підтримали кандидатуру ректора університету професора Бойчука Тараса Миколайовича щодо подання до присвоєння  почесного звання «Заслужений діяч науки і техніки України»  та кандидатуру щодо висунення кандидатом в члени-кореспонденти Національної академії медичних наук України зі спеціальності «Терапія, профілактика неінфекційних захворювань» директора Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами, доктора медичних наук, старшого наукового співробітника Дячука Дмитра Дмитровича.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати