• Українська
  • English
В БДМУ відбулися “Козацькі забави” для школярів
В БДМУ відбулися "Козацькі забави" для школярів

В БДМУ відбулися “Козацькі забави” для школярів

КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ. В переддень Дня захисника Вітчизни 21 лютого в Буковинському Державному медичному університеті змагання “Козацькі забави-2013” зібрали команди шкіл нашого міста. Учасниками змагань були козаки Гімназій №1 та №7, загальноосвітніх шкіл №20 та 24, а також медичного ліцею.

Долучилася до цих змагань також команда БДМУ, яка була представлена виключно першокурсниками та брала участь поза конкурсом. Учасників змагань вітали доцент Петро Ковальчук, голова профкому БДМУ, професор Алла Борисюк, заступник ректора з питань іміджевої політики, професор Віктор Тащук, завідувач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини, Володимир Цуркан, головний спеціаліст управління освіти Чернівецької області, Валерій Васильєв, Чернівецький міський отаман Козацтва Нової України, Олександр Сімовенюк, заступник голови ФСТ “Спартак”, Віталій Смандич, Голова студентського парламенту Буковини

У програмі були змагання з піднімання гирі, віджимання, силових естафет, перетягування канату. Переможці та призери були нагороджені кубками та медалями, але без нагород не залишився ніхто – всі, хто не зійшов на п’єдистал, отримали дипломи та солодощі.

Змагання мали на меті не лише пропагувати заняття спортом серед молоді, а й ближче познайомити школярів з Буковинським державним медичним університетом.

У перервах між конкурсами гості із захопленням дивилися показові виступи студентів та викладачів БДМУ – представників айкідо та черліденгу. танцювальні номери у виконанні народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта” та школи танців “Аміра”. Особливо ефектними для гостей були народні індійські танці у виконанні студентів медичного факультету №3 та надзвичайно колоритний виступ клубу військово-історичної реконструкції “Берсерг”.

Змагання мали на меті не лише пропагувати заняття спортом серед молоді, а й ближче познайомити школярів з Буковинським державним медичним університетом. Цікаві конкурси, дружня атмосфера, створена викладачами кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини, чудові нагороди, організовані за ініціативи та допомоги профспілкового комітету університету, барвиста концертна програма – все це, сподіваємось, залишило у школярів лише найкращі враження від навчального закладу.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати