• Українська
  • English
Футболістки БДМУ здобули перемогу в обласному турнірі
Футболістки БДМУ здобули перемогу в обласному турнірі

Футболістки БДМУ здобули перемогу в обласному турнірі

ЖІНОЧИЙ ФУТБОЛ. У переддень жіночого свята жіноча збірна команда з футболу виступала у турнірі з нагоди Міжнародного Жіночого Дня 8 березня. Турнір був організований профспілковим комітетом БДМУ та Федерацією футболу Чернівецької області у спортивному комплексі “Олімпія”.

У змагання брали участь команди БДМУ, БДФЕУ, ЧНУ ім. Ю. Федьковича, Чернівецького медичного коледжу БДМУ та шкіл області. За рівнем та віком учасниць розділили на дві вікові групи: школи та ВНЗ. Школярки показали дуже гарну гру, демонструючи хорошу техніку. Але, звичайно, всі глядачі очікували ігор старшої групи, особливо гру давніх суперниць та беззаперечних фаворитів: команд ЧНУ та БДМУ.

З часу створення (три роки назад) наша жіноча збірна з футболу впевнено заявила себе одним з лідерів області. Але на всіх попередніх змаганнях наші дівчата грали у нічию із суперницями з ЧНУ та отримували срібло за різницею забитих і пропущених м‘ячів. В цьому ж році, наша команда вирішила не допустити подібного і вже у зустрічі з БДФЕУ виграла з рахунком 8:0,а ЧНУ зіграли з БДФЕУ – 3:0. Тобто нашій команді для перемоги достатньо було нічиєї. Вони показали надзвичайно видовищний футбол, демонструючи високу техніку, вміння бачити ситуацію на полі, професійно розігрувати комбінації. Неперевершеною була і наш воротар Людмила Малахова, яка не пропустила у свої ворота жодного м‘яча, та, під час кількох гострих моментів зуміла дати гідну відсіч нападниці з ЧНУ, коли та вийшла один на один до воріт. Саме завдяки спільній командній грі ми перемогли ЧНУ з рахунком 4:0.

Фахівці, які дивилися гру відзначили, що гра команди БДМУ достойна професійної ліги. Така висока оцінка та перемога – результат великої роботи команди та їх тренера – викладача кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Тетяни Пасько, допомоги тренера чоловічої збірної з футболу – старшого викладача кафедри Миколи Андрійця, та збірної команди викладачів БДМУ, які постійно були спаринг-суперниками дівчатам. Від імені ректорату щиро вітаємо дівчат і бажаємо їм перемог на міжнародній арені.

За команду виступали:

Малахова Людмила – медичний факультет №2, 4 курс;

Ташлицька Марія – медичний факультет №4, спеціальність «Медична психологія», 4 курс;

Дорош Марина – медичний факультет №1, 4 курс;

Бовкун Ірина – медичний факультет 4, спеціальність «Педіатрія», 2 курс;

Григоряк Олена – медичний факультет №1, 6 курс;

Гаврилко Іванна – медичний факультет №2, 2 курс;

Вовчок Юлія – медичний факультет №2, 1 курс;

Міщенко Катерина – медичний факультет №1, 3 курс.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати