• Українська
  • English
Гострі та хронічні вірусно-бактеріальні ураження органів дихання
Гострі та хронічні вірусно-бактеріальні ураження органів дихання

Гострі та хронічні вірусно-бактеріальні ураження органів дихання

КОНФЕРЕНЦІЯ. 20 березня 2013 року в палаці «Академічний» відбулася науково-практична конференція “Гострі та хронічні вірусно-бактеріальні ураження органів дихання: сучасні аспекти діагностики, лікування та профілактики”.

Конференція була організована Чернівецькою обласною організацією Асоціації терапевтів імені академіка В.Х. Василенка, проведена під егідою Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації, міського управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради, за підтримки керівництва Буковинського державного медичного університету. В організації конференції активну участь прийняли співробітники кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб Буковинського державного медичного університету.

Одним з доповідачів був гість з Івано-Франківського національного медичного університету професор М.М. Островський, який виступив зі змістовною та цікавою доповіддю про сучасні досягнення в діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих вірусно-бактеріальних уражень органів дихання. Про новітні аспекти епідеміології, діагностики, лікування та профілактики гострих герпесвірусних інфекцій доповів доцент Юрій Рандюк. Особливостям ураження внутрішніх органів, імунологічним, патофізіологічним і лікувально-профілактичним аспектам хронічної герпесвірусної інфекції була присвячена доповідь професора Олександра Волошина. Про антибіотик-асоційовану діарею, дисбіоз кишечнику як прояви побічних дій та ускладнень антибактеріальної терапії та діагностичні, лікувально-профілактичні підходи до згаданої патології докладно розповів професор Олександр Федів. З великою зацікавленістю була також сприйнята доповідь доцента Тамари Чурсіної про особливості застосування антивірусних препаратів з позицій доказової медицини.

Була проведена презентація представникам медичної спільноти Буковини нової монографії “Лікарські рослини Карпат і прилеглих територій” авторів Олександра Волошина, Тараса Бойчука, Володимира Васюка, Лариси Волошиної.

До участі у конференції були запрошені лікарі терапевтичного профілю, сімейні лікарі, лікарі-інфекціоністи та фтизіатри обласного центру та області. Загалом в роботі конференції прийняли участь близько 250 лікарів Чернівецької області.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати