• Українська
  • English
Завершили роботу підготовчі курси для громадян України при БДМУ
Завершили роботу підготовчі курси для громадян України при БДМУ

Завершили роботу підготовчі курси для громадян України при БДМУ

АБІТУРІЄНТ-2013. Вже другий рік поспіль при БДМУ успішно функціонує підготовче відділення для громадян України, на якому проводиться підготовка майбутніх абітурієнтів до складання ЗНО та навчання в університеті.

Завдяки поєднанню сучасних методів навчання, зокрема елементів дистанційної освіти (сервер дистанційного навчання на базі платформи “Moodle”, “one line”-лекції (вебінари) та індивідуальному підходу до кожного слухача на практичних заняттях, підготовчі курси завоювали високу популярність серед учнів випускних класів різних областей України.

У цьому році на підготовчому відділенні успішно закінчили навчання 79 слухачів з Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Рівненської, Миколаївської областей.

Цикл занять включав себе не лише посилене вивчення профільних дисциплін, необхідних для вступу до університету, але й екскурсії кафедрами університету, знайомство із його структурою, внутрішнім розпорядком, формою проведення занять та системою оцінювання знань у вищій школі, що дозволить майбутнім абітурієнтам адаптуватися до навчання у ВНЗ та визначитися з обранням майбутньої професії.

Знаковою цьогорічною подією було проведення міжгрупового брейн-рингу з біології, який відбувся на кафедрі медичної ботаніки, генетики та фармацевтичної ботаніки БДМУ. Слухачі підготовчого відділення продемонстрували високий рівень, кмітливість та винахідливість, закріплені почесними грамотами.

Шановні старшокласники, запрошуємо Вас продовжити навчання в одному з кращих вищих медичних навчальних закладів Західного регіону України – Буковинському державному медичному університеті

На підсумкових зборах, присвячених завершенню навчання слова вітання від ректора БДМУ професора Тараса Бойчука передав відповідальний за профорієнтаційну роботу професор Роман Булик, який високо оцінив здобутки слухачів. Він також познайомив школярів з організацією навчального процесу, напрямами підготовки, за якими проходить навчання у вузі та перспективами розвитку закладу, перевагами навчання саме у Буковинському державному медичному університеті. З вітальним словом до слухачів звернувся завідувач підготовчого відділення для громадян України, доцент Віталій Чорноус, який побажав слухачам успішно пройти тестування, використовуючи знання, здобуті під час навчання на підготовчому відділенні. З напутнім словом до випускників звернулися також викладачі підготовчого відділення Ірина Антофійчук, Оксана Сметанюк, Олеся Перепелиця, Олена Олар та Любомир Зав’янський.

Одинадцятикласники, разом зі своїми батьками з хвилюванням отримували свій перший документ про професійну підготовку. Після вручення посвідчення про закінчення підготовчих курсів випускники та їх батьки висловили вдячність за високий рівень навчання, педагогічну майстерність і вміння викладачів знайти індивідуальний підхід до кожного слухача. Високу оцінку слухачів підготовчих курсів отримали дистанційні “one line”-лекції (вебінари), які забезпечили глибокий рівень засвоєння знань, що є запорукою успішного складання ЗНО.

У заключному слові завідувач підготовчого відділення для громадян України подякував майбутнім абітурієнтам за проявлені в процесі навчання цілеспрямованість і працьовитість, побажав успішного складання ЗНО і запросив їх на навчання до Буковинського державного медичного університету вже в якості студентів.

Дорогі старшокласники!

Від імені ректорату вітаємо Вас з успішним завершенням теоретичного курсу навчання та підготовки до ЗНО.

У цьому році Ви закінчуєте навчання в школі і обираєте свою дорогу у доросле життя. Ви зробили ще один важливий крок до здійснення своєї мрії – опанування професії лікаря чи фармацевта. Сподіваємося, що наші курси допомогли Вам не тільки поповнити свої знання та життєвий досвід, розширити коло друзів, але й остаточно визначитися з вибором професії та університету, в якому Ви будете її здобувати.

То ж запрошуємо Вас продовжити навчання в одному з кращих вищих медичних навчальних закладів Західного регіону України – Буковинському державному медичному університеті. Бажаємо доброго здоров’я та щастя Вам і Вашим близьким, успіхів на шляху до здійснення мети.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати