• Українська
  • English
В БДМУ відзначили День медичного працівника
В БДМУ відзначили День медичного працівника

В БДМУ відзначили День медичного працівника

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО. 13 червня в Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

До всіх присутніх зі словами привітань звернувся Тарас Бойчук, ректор університету, який наголосив на тому, що університет робить свій вклад у розвиток галузі охорони здоров’я та медичної науки. Перш за все – це підготовка висококваліфікованих медичних фахівців. Ректор повідомив, що за увесь час свого існування наш навчальний заклад випустив понад 25 тисяч випускників, які стали знаними і шанованими лікарями, науковцями, громадськими діячами.

З вітаннями до присутніх звернулися представники крайової та міської влади: Микола Борець, керуючий справами Чернівецької обласної ради, Ігор Шкробанець, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації, Олександр Паскар, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради, Любов Бабаєнко, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької області, Олександр Фустій, заступник голови обкому профспілки працівників охорони здоров’я.

З нагоди свята співробітників БДМУ було нагороджено грамотами та подяками Міністерства охорони здоров’я України, Чернівецької ОДА, Чернівецької міської ради, Обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я, Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення облдержадміністрації, управління охорони здоров’я міської ради, Буковинського державного медичного університету.

Студенти-медики, учасники мистецьких студій палацу “Академічний”, подарували присутнім чудові вокальні та хореографічні номери. До мистецьких вітань також долучилися представники медичних коледжів БДМУ –Чернівецького, Новоселицького, Вашківецького, учасники народного художнього колективу “Неогалактика”, вокальної студії “Шарм” Обласного центру естетичного виховання “Юність Буковини”.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати