• Українська
  • English
До БДМУ подали документи абітурієнти майже з усіх областей
До БДМУ подали документи абітурієнти майже з усіх областей

До БДМУ подали документи абітурієнти майже з усіх областей

ВСТУП-2013. Приймальна комісія Буковинського державного медичного університету продовжує роботу. Станом на 2 липня подано 319 заяв. Географія вступників доволі широка, наразі є представники майже всіх областей. Зазначимо, що левова частка абітурієнтів подають одразу оригінали документів, що є свідченням високого рейтингу навчального закладу.

Приймальна комісія працює в злагодженому спокійному ритмі. І абітурієнти і батьки задоволені роботою членів приймальної комісії. Пропонуємо вашій увазі пряму мову абітурієнтів 2013 року та їх батьків.

 

 

llesja

Леся, абітурієнтка

Івано-Франківська область

Стати лікарем вирішила ще задовго до закінчення школи, багато моїх родичів працюють в медицині, багато старших колег навчаються в медичних закладах – це також одна із причин мого вибору професії.

БДМУ обрала за рекомендацією старших колег. Вчителі, почувши моє бажання стати медиком, рекомендували саме цей університет, як один із найкращих серед медичних вишів країни.

Розумію, що навчатися буде нелегко, проте я старатимусь, адже хочу стати гарним фахівцем. Знаю, що студентське життя в БДМУ цікаве та різноманітне: наукове товариство, мистецькі студії, спортивні гуртки – тут також старатимусь проявити себе

gal vasylivnaГалина Василівна, мати абітурієнтки

Дочка ще з першого класу мріяла стати лікарем, ми підтримуємо її в цьому бажанні. БДМУ обрали тому що прекрасні відгуки про навчальний заклад – якісна підготовка студентів, хороші викладачі, належна матеріально-технічна база. Також транспортне сполучення є вигідним.


Мар’ян, абітурієнтmarjan

Івано-Франківська область

Вирішив стати лікарем тому що це благородна професія, це можливість допомагати людям, берегти найдорожче – життя та здоров’я людей. Саме тому і подаю документи на спеціальність “Лікувальна справа”.

Обираючи навчальний заклад, ми разом із сестрою, випускницею 9 класу, зупинились на Буковинському державному медичному університеті, разом подаємо документи і маємо сподівання, що станемо студентами БДМУ, адже виш має гарну репутацію, неодноразово чули хороші рекомендації друзів та знайомих.


anastasijaАнастасія, абітурієнтка

Чернівецька область

Наразі подаю документи на спеціальність “Фармація” (молодший спеціаліст). Обрала медичний виш і хочу працювати в медичній галузі тому що в мене мама лікар-педіатр. БДМУ обрала завдяки хорошим відгукам про навчальний заклад серед колег та знайомих. Дуже сподобалося як працює приймальна комісія, приділяючи увагу кожному абітурієнту. Маю велику надію, що стану студенткою Буковинського державного медичного університету.


annaАнна, абітурієнтка

Чернівецька область

В майбутньому хочу бути фармацевтом, тому саме на цю спеціальність подаю документи. Ще з дитинства мріяла працювати в фармації, зокрема в аптеці. Обираючи навчальний заклад, знайомилася з діяльність медичних та фармацевтичних університетів, переглядала веб-сайти, слухала рекомендації колег, і зрештою, обрала саме Буковинський державний медичний університет.


 

 

lar petrivnaЛариса Петрівна, мати абітурієнтки

Підтримую бажання дочки стати фармацевтом, працювати в аптечній установі. Та й тому, що працевлаштуватися з фармацевтичною освітою досить легко, а це для нас дуже важливо.




vasylВасиль, абітурієнт

Чернівецька область

Вирішив подавати документи на спеціальність “Фармація”, тому що подобається ця професія, легко знайти роботу.

БДМУ обрав за порадами старших друзів, які наразі навчаються в університеті і багато розповідають про високий рівень викладання дисциплін та цікаве студентське життя в університеті. Маю сподівання, що обов’язково поповню студентські лави Буковинського державного медичного університету.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати