• Українська
  • English
БДМУ відвідала делегація з Швейцарської Конфедерації
БДМУ відвідала делегація з Швейцарської Конфедерації

БДМУ відвідала делегація з Швейцарської Конфедерації

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ. З офіційним візитом до Буковинського державного медичного університету прибула делегація психіатричної клініки м. Мюнстерлінген (Швейцарська Конфедерація) у рамках багаторічної співпраці. Під час візиту заплановано низку заходів.

Перш за все представники Швейцарської конфедерації, а саме доктор медицини, професор Іза Самміт (завідувач відділення депресивних розладів психіатричної клініки м.Мюнстерлінген, Медичний університет м.Зальцбург) та медична сестра відділення ранніх психозів Олена Кірюхіна зустрілися з професором Тарасом Бойчуком, ректором університету.

Під час зустрічі, яка відбулася в адміністративному корпусі БДМУ, були обговорені питання подальшої співпраці, академічного обміну викладачів та студентів між навчальними закладами.

До слова, БДМУ уже 5 років співпрацює з психіатричною клінікою м.Мюнстерлінген. Досить велика кількість студентів та викладачів мали змогу за програмою академічного обміну відвідати медичний заклад та пройти там стажування.

Крім того Тарас Миколайович розповів професору Ізі Самміт, яка вперше в Україні, про систему вищої медичної освіти в нашій країні та про основні навчальні та наукові напрямки Буковинського державного медичного університету.

“Наша співпраця є надзвичайно плідною та важливою для розвитку психіатрії та медичної психології в обох країнах. Відрадно те, що це не просто співпраця, а дружні зв’язки, і ми прагнемо їх ще більше зміцнювати. Переконана, що в найближчому майбутньому багато спільних проектів між Буковинським державним медичним університетом, клінікою м.Мюнстерлінген та Медичним університетом м.Зальцбург,”– зазначила під час зустрічі пані Іза Самміт.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати