• Українська
  • English
Слово першокурсникам Буковинського державного медичного університету
Слово першокурсникам Буковинського державного медичного університету

Слово першокурсникам Буковинського державного медичного університету

ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ…Сьогодні відбулася посвята першокурсників у студенти Буковинського державного медичного університету. Університетська родина поповнилася новими студентами. Своїми враженнями від посвяти та планами на майбутнє з нами поділилися першокурсники Назар Костинюк, Любов Рудницька, якій сьогодні символи студентства “Ключ до знань“ та “Студентський квиток”, як представниці першого курсу, вручив ректор університету та Максим Панькевич, який сьогодні виконував головну роль у театрально-поетичній композиції “Медик за покликом душі” на початку свята.

 

 nazar

Назар Костинюк

Приємно вражений гарним святом, яке організували для нас –першокурсників. Я вирішив пов’язати свою долю з медициною, тому що мені подобається допомагати людям. На мою думку медицина відкриває невідомий світ для тих, хто хоче її пізнати. Ще в школі вирішив, що стану лікарем і ось я на першій сходинці до своєї мети – я студент Буковинського державного медичного університету.

Студентське життя – це перший крок до самостійності. Будучи студентом, я намагатимусь навчитись приймати правильні, важливі для мого майбутнього, рішення. Проте, передусім, я старатимусь відстояти своє звання “студент-медик”, і долаючи всі перешкоди, які стоятимуть на моєму шляху, сягнути своєї мети.

Звісно головним завданням для студента є його навчання, але не слід забувати про життя, яке панує навколо нас, потрібно себе показати і з творчої сторони, брати активну участь у творчій діяльності університету і зарекомендувати себе якнайкраще. Я намагатимусь ознайомитись із різними гуртками, студіями закладу, і сподіваюсь зреалізувати свої творчі амбіції.”

 

 

ljybaЛюбов Рудницька

“Перше враження про БДМУ – найпозитивніше. Від імені першокурсників щиро дякуємо всім, хто організував для нас таке чудове свято. Обрала медицину, тому що та ще й тому що це у нашій сім’ї своєрідна традиція ­– батьки медики, родичі. Також є традицією навчатися саме в БДМУ, адже в цьому університеті навчалися мої старші брат та сестра, які, за допомогою викладачів університету, опанували медицину, і наразі вже працюють в практичній охороні здоров’я. Оскільки у мене чудовий приклад, то я також старатимусь вчитися якнайкраще, щоб гідно продовжувати сімейну традицію і маю сподівання, що буду успішною студенткою, а в майбутньому – висококваліфікованим лікарем.

Професія лікаря дуже цікава, адже ти вивчаєш сам себе і в прямому значенні пізнаєш свій внутрішній світ. Крім того, це надзвичайно відповідальна професія і в той же час благородна – адже, будучи лікарем, ти допомагаєш зберігати життя людини, знаєш як їй допомогти.

Студентське життя – це етап, який відкриє для кожного з нас, першокурсників, нові можливості, цікаві події, багато знайомств, нових друзів.

Знаю, що дуже цікаво та насичено студенти БДМУ проводять дозвілля в палаці “Академічний”. Прагну також проявити себе у вокальному та театральному мистецтві і маю сподівання, що стану частиною колективу Студентського театру БДМУ та вокальної студії.”

 

maksimМаксим Панькевич

“Посвята пройшла чудово і наразі дійсно відчуваю себе частиною студентської родини Буковинського державного медичного університету. Сьогоднішнє свято – одне із найкращих у моєму житті. Цей день, коли я став студентом БДМУ, запам’ятаю на все життя.

Першим у родині обрав медицину, ще з дитинства мріяв стати лікарем, адже це найгуманніша професія у світі. Саме лікар допомагає зберегти найголовніше – життя та здоров’я людини. Навчальний заклад також обрав свідомо, мав вибір між кількома, проте давно мріяв навчатися в БДМУ, адже тут навчаються мої старші колеги, які багато позитивного розповідали про навчання в університеті. Найголовніше зараз для мене це навчання, адже щоб стати хорошим фахівцем своєї справи потрібно багато вчитися і працювати над собою.

Безперечно, знаю, що надзвичайно цікавим в університеті є студентське життя, адже неодноразово чув про Студентське наукове товариство, студентське самоврядування, спортивні секції, студентський театр, різноманітні мистецькі студії, Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта”. Щодо мене, то планую вступити до лав Студентської ради БДМУ, адже під час навчання в медичному коледжі БДМУ був Головою студради. Крім того планую займатися у вокальній студії палацу “Академічний”.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати