• Українська
  • English
14 жовтня – День захисника України

14 жовтня – День захисника України

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та днем святої Покрови Пресвятої Богородиці. Символічно, що ці три свята поєдналися в один день, адже вони направду нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь, давню історичну та вікову славу Українського війська.

Наші теперішні захисники, з гідністю виконують споконвічну традицію наших славних предків – Українських козаків – боронять свою Батьківщину та віру, примножують духовні надбання та цінності українського народу, а високе покровительство Пресвятої Богородиці їх захищає.

Шановні захисники України, від імені ректорату ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» сердечно вітаємо Вас зі святом. Щиро бажаємо благополуччя, добра, здоров’я, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України. Нехай надалі це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

Схиляємо голови в хвилині мовчання та тихій молитві за всіма героями, які загинули, захищаючи рідну землю.

Слава Україні!

Героям Слава!

В бібліотеці БДМУ провели тематичний захід “Воїни духу” з нагоди Дня захисника України

До Дня Захисника України 13 жовтня для студентів ІІ курсу 1 гр.  коледжу БДМУ під керівництвом куратора групи – Купчанко К.П. спільно з бібліотекарем – Тулевською С.О., був проведений онлайн захід «Воїни духу».

Під час запропонованої презентації студенти мали можливість зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність (козаки, опришки, Січові Стрільці, воїни УПА). На славних прикладах яких, ми, українці, відроджуємо власну гідність, національну самоповагу та свідомість.

Сучасні захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

 

 

 

Учасники заходу мали можливість переглянути презентацію та поспілкуватися онлайн з ветераном АТО – Василем Миколайовичем, який перебував на Сході країни липень 2014 р. – лютий 2015 рр. у складі 3-ї мотоманевренної групи Західного регіонального управління Прикордонної служби України. Переглянута презентація справила враження на присутніх, адже всі ми розуміємо, що нам є що цінувати і берегти, що наші герої живуть з нами поруч і ми їм надзвичайно вдячні. По закінченню зустрічі студенти привітали ветерана з прийдешнім святом.

Студенти фахового коледжу БДМУ відзначили День Українського козацтва

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати