• Українська
  • English
Запрошуємо до мистецької родини БДМУ
Запрошуємо до мистецької родини БДМУ

Запрошуємо до мистецької родини БДМУ

ПАЛАЦ “АКАДЕМІЧНИЙ”. Шановні студенти, запрошуємо Вас до великої мистецької родини Буковинського державного медичного університету, навчаючись великій медичній науці, розвивайтеся і творчо. Не втратьте свою можливість проявити себе у науці та у творчості, адже талановита людина талановита й успішна у всьому.

Якщо ви творча особистість і прагнете проявити свої мистецькі здібності на сцені палацу “Академічний”, на конкурсах та фестивалях, в театральних проектах запрошуємо вас на прослуховування в палац 16 вересня о 16.30. Набір проводиться у студії за уподобаннями.

Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта”

Народні танці та пісні справді переповнюють душі українського народу. Бо кожен хто любить свою землю – любить і її культуру. І недарма в БДМУ 50 років діє Народний аматорський ансамбль пісні і танцю “Трембіта”. Весною 2013 року ансамбль відсвяткував 50-річчя. Запрошуємо Вас приєднатися до участі у відомому ансамблі не тільки в Україні, а і за її межами.

Студія танцю

Танцюєш – чудово! Приєднуйся до учасників студії сучасних та спортивно-бальних танців.

Вокальна студія

Якщо ти маєш вокальні дані і прагнеш радувати своїм співом, то прийди і випробуй свої можливості вже зараз у вокальній студії .

Поетичний клуб.

Ти в душі поет? Невичерпний потік емоцій тебе переповнюють, все навкруги захоплює або ж гостро хвилюють проблеми буття – напиши все на папері і ти проявиш себе у прозі та поезії. Для вдосконалення поетичних здібностей діє поетичний клуб!

Інструментальна студія

Інструментальна музика – різна за жанрами викликає найрізноманітніші асоціації та внутрішні емоції. Ти граєш хоча б на одному музичному інструменті – приходь – це дуже цікаво та стильно проявляти свої почуття через дивовижну музику. В палаці діє інструментальна студія.

Народний аматорський студентський театр

“Весь світ театр – всі ми в ньому актори”, – сказав Шекспір. Хочеш переконатися у цьому вислові – то завітай до студентського театру БДМУ.

Фото та відео студія

Якщо ти бачиш красу через призму об’єктива, то на тебе чекають у фото та відео студії.

Художня студія

Ти бажаєш добавити світу яскравих фарб, а можливо в тебе є талант вишивати, робити вироби з бісеру – запрошуємо в художню студію.

Отже, ласкаво просимо.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати