• Українська
  • English
В БДМУ відсвяткували День фармацевтичного працівника
В БДМУ відсвяткували День фармацевтичного працівника

В БДМУ відсвяткували День фармацевтичного працівника

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО.  19 вересня в Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня фармацевтичного працівника та фармацевтичного факультету.

З вітальним словом до присутніх звернувся професор Олександр Іващук, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, який передав вітання від ректора університету та вручив грамоти й подяки кращим викладачам та студентам факультету. Також Олександр Іванович за вагомий особистий внесок у розвиток фармацевтичної галузі, сприяння в практичній підготовці студентів університету нагородив грамотами представників фармацевтичної галузі міста та області.

На завершення виступив доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету БДМУ, який привітав всіх присутніх зі святом та подякував за чудове мистецьке дійство.

До вітання долучилися також Марія Поліщук, начальник управління організації лікувально-профілактичної роботи та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації; Гельфан Акжигітов, начальник відділу фармацевтичного супроводу обласного комунального управління інформаційно-аналітичного центру головного управління охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації та Любов Бабаєнко, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

Мистецькі вітання всім присутнім в залі палацу “Академічний” подарували студенти фармацевтичного факультету: Христина Мудрак, Роман Довганюк, Анастасія та Валентина Данилюк, Стефанія Кривецька, Оксана Небеснюк, Іванна Петрушко, Наталія Попів та асистент кафедри медичної та фармацевтичної хімії Юлія Кадельник. Також свої вітання глядачам презентували гості свята – Анастасія Лянчук, учасниця зразкового художнього колективу вокальна студія “Шарм” та хореографічний ансамбль “21 сторіччя”.

Глядачам надзвичайно сподобалися жартівливі замітки з фармації у виконані ведучих. Щирий сміх викликали сценки з життя фармацевта, підбірка ліків з цікавими назвами та майстер-клас “Як запам’ятати назви препаратів”.

Від імені ректорату приєднуємося до вітань та бажаємо всім представникам фармацевтичної галузі здоров’я, добра, професійного росту та щирої вдячності від людей, а фармацевтичному факультету, який у наступному році святкуватиме 10-ліття, подальшого розвитку та процвітання.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати