• Українська
  • English
Бал знайомств-2013
Бал знайомств-2013

Бал знайомств-2013

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТАЛАНТІВ. 26 вересня першокурсники БДМУ презентували свої мистецькі таланти на традиційному Балу знайомств. Свято розпочала доцент Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, яка передала вітання від ректора та побажала всім учасникам вдалого виступу.

До слова, виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі на чолі з Ніною Іванівною: Валентина Головко, художній керівник палацу “Академічний”; доцент Петро Ковальчук, голова профспілкового комітету БДМУ; доцент Іван Гараздюк, директор аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта”; Наталія Куліш, старший викладач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини; Валентина Синиця, доцент кафедри іноземних мов; Тетяна Д’яченко, керівник естрадно-вокальної студії палацу “Академічний”; Денис Орновицький, балетместер аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта”; Василь Мосійчук, голова Студентської ради БДМУ.

 Переможцями Балу знайомств-2013 стали представники медичного факультету №1, які презентували всім присутнім у залі мистецьку композицію “Я студент-першокурсник БДМУ і я пишаюся цим!”.

Ведучими свята були Христина Буринюк та Павло Кишкан. На початку виступили представники коледжу Буковинського державного медичного університету, які цьогоріч були поза конкурсом. Потім розпочався конкурс між студентами-першокурсниками – представниками всіх факультетів. Варто відзначити, що всі гідно презентували свої факультети, подарувавши глядачам чудові мистецькі номери.

Володарями І місця Балу знайомств-2013 року стали представники медичного факультету №1, які презентували присутнім мистецьку концептуально-цілісну композицію “Я студент-першокурсник БДМУ і я пишаюся цим!”. Захоплення глядачів викликала ведуча-“вахтерша”, яка артистично, в гумористичному стилі, представляла виступи студентів. Шквал емоцій також викликав номер у виконання трьох скрипалів та хореографічної групи і, безперечно, емоційний бальний танець за що представників факультету було відзначено у номінаціях “Кращий інструментальний номер” та “Краща хореографія”.

Почесне друге місце завоювали представники медичного факультету №2, які також відзначені у номінації “Театральне мистецтво”. Не можемо не відзначити, що переконливу перемогу в номінації “Найкращий вболівальник Балу знайомств-2013” завоював доцент Євгеній Петрюк, заступник декана медичного факультету №2.

Третє призове місце розділили між собою першокурсники фармацевтичного та стоматологічного факультетів. Крім того представників фармацевтичного факультету було відзначено у номінаціях “Кращий вокал” та “Харизматичність”, а першокурсників стоматологічного факультету у номінації – “Кращий поетичний номер”.

Четверте місце посіли представники І курсу медичного факультету №4 та здобули перемогу в номінації “Оригінальність”.

Мистецькі вітання конкурсантам презентували старшокурсники – артисти палацу “Академічний”. На завершення виступила Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, яка щиро подякувала всім учасникам конкурсу за чудову підготовку. Ніна Іванівна зазначила, що першокурсники 2013 року гідно презентували свої факультети та ще раз довели, що студенти БДМУ успішні й талановиті й у навчанні й у творчості. Також проректор висловила вдячність за допомогу в підготовці та підтримку на конкурсі своїх першокурсників декану фармацевтичного факультету –доценту Петру Присяжнюку, директору коледжу – доценту Тамарі Грачовій, заступникам деканів факультетів – доцентам Олександру Буряку та Миколі Гінгуляку, Євгенію Петрюку, Тарасу Кметю, Сергію Сажину, Василю Присяжнюку, головним кураторам факультетів. Особливо Ніна Зорій відзначила допомогу старшокурсників – представників студентського самоврядування факультетів: Богдана Хомка, Анни Рибарчук, Михайла Курікеру, Михайла Білійчука, Романа Вінничука.

Від імені ректорату щиро вітаємо всіх учасників свята – першокурсників, які відстоювали честь своїх факультетів та бажаємо успішного навчання та цікавого студентського життя.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати