• Українська
  • English
В “Козацьких забавах” перемогла команда БДМУ
В “Козацьких забавах” перемогла команда БДМУ

В “Козацьких забавах” перемогла команда БДМУ

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ. 14 жовтня 2013 року у спорткомплексі БДМУ пройшли змагання “Козацькі забави”. Турнір проводився з нагоди Дня українського Козацтва. У змаганнях брали участь команди шкіл вищих навчальних закладів міста.

Учасників змагань привітали голова профкому БДМУ, доцент Петро Ковальчук та заступник ректора з іміджевої політики БДМУ, професор Алла Борисюк. Вони привітали всіх зі святом та висловили сподівання, що дані змагання, які вже стали традиційними в університеті й надалі будуть розвиватися і коло учасників розширюватиметься.

В програмі турніру були змагання зі штовхання гирі, метання набивного м’яча, віджимань, перетягування канату та інших. Змагання проходили дуже емоційно, адже сили учасників були практично рівними і конкуренція була дуже жорсткою.

В запеклій боротьбі перемогу здобули студенти БДМУ друге та третє місце з однаковою кількістю балів розділили студенти БДФЕУ та Одеської юридичної академії. В заліку серед школярів найсильнішими були спортсмени ЗОШ №28.

В рамках заходу також була проведена акція по боротьбі з артеріальною гіпертензією співробітниками та інтернами кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини. Учасникам змагань та присутнім в кількості 300 чоловік роздані флаєри з рекомендаціями по веденню здорового способу життя та контролю рівня артеріального тиску. Проведена роз’яснювальна робота серед присутніх про важливість займатися профілактикою захворювань серцево-судинної системи та моніторингу артеріального тиску у їхніх батьків та родичів. У разі виявлення підвищених цифр артеріального тиску звертатись за допомогою до лікарів-кардіологів в спеціалізовані заклади.

Змагання пройшли в надзвичайно дружній атмосфері, всі отримали нагороди та задоволення від конкурсів й цікавої концертної програми, яку підготували студенти БДМУ.

Матеріал підготувала: Наталія Куліш, старший викладач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати