• Українська
  • English
Участь науковців БДМУ в обговоренні актуальних питань морфології
Участь науковців БДМУ в обговоренні актуальних питань морфології

Участь науковців БДМУ в обговоренні актуальних питань морфології

НАУКОВИЙ ФОРУМ. 10-11 жовтня 2013 року група науковців Буковинського державного медичного університету в складі професора кафедри патоморфології І.Ю.Олійника, доцентів кафедри анатомії, топографічної анатомії та оперативної хірургії Ю.В.Товкача, Д.В.Проняєва та асистента кафедри нервових хвороб, психіатрії та медичної психології В.В. Колесника прийняли участь у роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю “Морфофункціональні особливості нервової та серцево-судинної систем у нормі, експерименті та патології”, присвяченої 100-річчю з дня народження видатного вченого морфолога, професора Ю.П. Мельмана.

Науковий форум проводився Івано-Франківським національним медичним університетом спільно з Товариством анатомів, гістологів, ембріологів і топографоанатомів (АГЕТ) України. У заході взяли участь науковці з Ізраїлю, Молдови, Німеччини та багатьох куточків України – Івано-Франківська, Сімферополя, Харкова, Києва, Запоріжжя, Тернополя, Чернівців, Вінниці, Луганська, Дніпропетровська, Полтави, Сум.

У перший день роботи конференції з цікавими доповідями, присвяченими різним аспектам теми наукового зібрання виступили доктор Шімон Рохкінд, директор відділу реконструкції периферійного нерва Тель-Авівського медичного центру( Ізраїль), професор Ю.Б.Чайковський (м. Київ), професор І.М.Катеренюк  (Республіка Молдова, м. Кишинів), д.мед.н. Є.Ю.Бессалова (м. Сімферополь), д. мед. н. О.Я.Жураківська (м. Івано-Франківськ).

Другий день форуму запам’ятався жвавим схваленням учасниками науково-практичної конференції та залученням присутніх до активного обговорення доповіді науковців Буковинського державного медичного університету В.В. Колесника та І.Ю.Олійника на тему “Статево-вікові морфометричні особливості та 3-D реконструкція бічних шлуночків головного мозку людини в період зрілого віку”. Роботу конференції продовжили згідно програми наукові дискусії з обговоренням ряду питань морфофункціональних особливостей нервової та серцево-судинної систем в нормі, експерименті та патології.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати