• Українська
  • English
Нагороджено найкращих студентів – артистів палацу “Академічний”
Нагороджено найкращих студентів – артистів палацу “Академічний”

Нагороджено найкращих студентів – артистів палацу “Академічний”

МИСТЕЦЬКА РОДИНА БДМУ. Напередодні Дня студента в палаці “Академічний” пройшов мистецький звіт творчих колективів Буковинського державного медичного університету. Присутні мали змогу ще раз насолодитися прекрасними номерами артистів палацу. Зазначимо, що крім бурхливих оплесків глядачів, всім виступаючим Василь Мосійчук, Голова Студентської ради БДМУ вручив подяки за активну участь в художній самодіяльності та творчі здобутки.

Від імені ректорату щиро вітаємо всіх артистів палацу “Академічний”, бажаємо їм нових здобутків та перемог і у навчанні і у творчості. Ми щиро переконані, що мистецька родина БДМУ тільки поповнюватиметься новими іменами, адже талановиті студенти талановиті та успішні у всьому, а саме такими є студенти Буковинського державного медичного університету.

Ведучими святкового мистецького дійства були Анастасія Пушкашу та Михайло Білійчук.

Першими виступили учасники народного аматорського ансамблю пісні і танцю “Трембіта”, який в цьому році відсвяткував свій 50-річний ювілей з вокально-хореографічною композицією “Буковинський край” (хормейстер – Михайло Моклович, балетмейстер – Денис Орновицький). Крім того хореографічна група виконала танок “Гуцульські варіації”.

Зворушливим інструментальним номером Ноктюрн Бетховена нас порадувала студентка медичного факультету №1 Наталії Сучеван.

Новостворене тріо у складі студентів медичного факультету №1 Марини Коротчук, Ірини Лутчак та студентки фармацевтичного факультету Оксани Небеснюк презентували пісню “За лісами горами”

Студент медичного факультету №1 Назар Руснак, “Золотий баян університету”, виконав інструментальний номер на баяні “Карусель”

Авторською поезією “В ту мить…” порадувала присутніх студентка медичного факультету №4 Христина Буринюк.

Хореографічна група у складі студентів медичного факультету №1 Дмитра Печеряги, Валерії Галицької та студентів медичного факультету №2 Анастасії Косюк, Аліни Літовської, Петра Полієнко, Дениса Коломийка виконали чарівний танок “Вальс”

Пісню нашого земляка та колишнього студента БДМУ Володимира Івасюка “Червона рута” виконали студентка медичного факультету №2 Юлія Білоока та студент стоматологічного факультету Дмитро Ганкевич.

Запальний “Рок-н-рол” подарували учасники дуету “Оптіма” у складі студентів медичного факультету №1 Валерії Галицької та Дмитра Печеряги.

Вихованка вокальної студії, тепер асистент кафедри терапевтичної стоматології Алла Бурик презентувала глядачам пісню “Listen”.

Анураг Сонеджі студент медичного факультету №3, який приїхав навчатися до університету з сонячної Індії і який органічно влився до творчої родини БДМУ виконав пісню “Любов”.

Зачарував присутніх у залі гімнастичний номер “Осіння феєрія” у виконанні студентки медичного факультету №2 Юлії Тимчук.

Квартет у складі студентів медичного факультету №1 Марини Коротчук, Мирослава Данилишина та студентів медичного факультету №2 Богдана Петрюка і Вікторії Хухлей дали змогу глядачам іще раз насолодитися чудовою піснею “Vivo Per Lei”.

Студенти медичного факультету№3 Віджаян Реви Штруті та Кальян Решм з хореографічної студії дружньої Індії виконали національний танець.

При палаці “Академічний” творить, живить своєю енергією вокал-бенд “Мюзікс”, який своїм професіоналізмом, неординарним баченням мистецтва і вокалу торкається різних нот людської душі. Учасники вокал-бенду подарували присутнім у залі чудовий настрій жартівливою піснею “Чорна кура”.

На завершення квінтет “Зірки, що не гаснуть” у складі студентів медичного факультету №1 Марини Коротчук Мирослава Данилишина, студентів медичного факультету №2 Юлії Білоокої, Богдана Петрюка та асистента кафедри терапевтичної стоматології Алли Бурик подарували пісню “Spenta la stele”.

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати